Goeree-Overflakkee - Zaterdagavond 8 februari 2020 is het weer nog rustig op ons eiland, maar er komt een Zuidwesterstorm aan. Zondag wordt een onstuimige dag met aan zee een Zuidwesterstorm. Er worden zeer zware windstoten tot 140 km/uur verwacht. Lees hieronder wat te doen bij calamiteiten.

Vervolg

De Hollandsche IJsselkering en de Haringvlietsluizen gaan waarschijnlijk dicht. De Oosterscheldekering in Zeeland "gaat mogelijk dicht", aldus de zegsman. "Maar ook dit is niet uitzonderlijk. Dit gebeurt gemiddeld een of twee keer per seizoen."

Calamiteiten

Het KNMI heeft vanwege de naderende storm Ciara voor het hele land code oranje afgegeven. De waarschuwing is van kracht tot zondag het eind van de middag. Meer informatie kunt u vinden onder deze link.

Gemeente Goeree Overflakkee

"In het geval van calamiteiten kunt u bellen met het onderstaande calamiteitennummer van onze buitendienst: (0187) 47 53 35. Kijk voor meer informatie op: bit.ly/Calamiteitennummer. Dit nummer is bedoeld voor het melden van calamiteiten die buiten de kantoortijden plaatsvinden en waarvoor de buitendienst ingeschakeld moet worden."