[update] Sommelsdijk - In de nacht van donderdag op vrijdag of in de vroeg morgen van 24 januari 2020 heeft er een vernieling plaatsgevonden aan de Kon. Julianaweg te Sommelsdijk. Diverse fietsen bij de fietsenstalling van bushalte 'Sommelsdijk Zuid' werden vernield en in brand gestoken. Politie kan uw oren en ogen goed gebruiken om dit soort zaken op te lossen: "Samen maken we Goeree-Overflakkee!" Lees een update van politie hieronder.

[update 24 januari 2020] Politie: "In de nacht van woensdag op donderdag 23 januari 2020 rond 03:00u zijn bij de bushalte in Dirksland een paar fietsen in brand gestoken en is er een poging inbraak geweest in een bouwkeet bij het ziekenhuis. Afgelopen nacht zijn er ook meerdere fietsen vernield bij de bushalte in Sommelsdijk. Heeft u iets gezien, horen wij dat graag!"

Heeft u tips, was u of jij getuige of weet je meer hierover? Neem dan contact op via het algemene nummer 0900-8844 of meld anoniem via M, tel. 0800-7000 en zorg dat de vernielers zélf de gemaakte schade betalen.