Regio - Veel mensen beginnen het nieuwe jaar met goede voornemens, waaronder meer sporten. Start- Running is dé methode om dit in de praktijk te brengen! Atletiekvereniging AV Flakkee organiseert 'Start Running 2020'. Op woensdag 29 januari is er een informatieavond. De clinic start op 5 februari 2020, gedurende 12 weken. Lees hieronder meer.

Vervolg

De clinic start op 5 februari 2020 en gedurende 12 weken wordt elke woensdagavond in een ontspannen sfeer gelopen. Dit gebeurt onder leiding van een aantal enthousiaste, gediplomeerde, trainers van AV Flakkee die de deelnemers hierin optimaal gaan begeleiden. Er worden niveaugroepen gemaakt zodat iedereen tot zijn recht komt. Begonnen wordt bij de basis, waarbij wandelen en hardlopen vooral in de beginfase regelmatig worden afgewisseld. Zo kan iedereen de trainingen op eigen tempo tot een goed einde brengen. Het einddoel is om op Koningsdag de Schipper Electro Omloop van Menheerse 6,7km uit te lopen.

Informatieavond

Op woensdag 29 januari, aanvang 19:45 uur, is er een informatieavond in de kantine van de AV Flakkee (Oostplaatseweg 1, Middelharnis). Hier wordt u onder het genot van een hapje en een drankje vrijblijvend bijgepraat over wat de Start- Running inhoud. Ook aanwezig is Marco Dieleman namens sponsor Unito Sports die alle deelnemers tevens een gratis loopshirt aanbied. Daarnaast zal Rita Verhage (gewichtscoach) advies geven over gezonde voeding in combinatie met hardlopen. Op deze infoavond is er ook nog gelegenheid tot inschrijven. De online inschrijving is reeds geopend via avflakkee.nl. De kosten voor deelname bedragen €35,00. Wanneer u na de Start-Running wilt blijven trainen voor nieuwe doelen kunt u tegen een gereduceerd tarief lid worden van AV Flakkee.