Ouddorp - Op vrijdag 29 en zaterdag 30 november 2019 is het weer zo ver, de jaarlijkse Winterfair in Ouddorp Centrum. Net als vorig jaar zal er op vrijdag gestart worden met een gezellige Winterproeverij. Horeca Ouddorp organiseert een gezellige winterfairborrel en serveert overheerlijke winterse kost. "Er kunnen mooie prijzen gewonnen worden met het Rad van Fortuin en de gezellige livemuziek maakt de hele sfeer af. Op zaterdag staat er in het centrum een markt vol gezellige kramen.." Lees hieronder meer.

Zaterdag

Op zaterdag staat er in het centrum een markt vol gezellige kramen in winterse sferen, aan de kleintjes is ook zeker gedacht met een leuke schaatsbaan en kunt u genieten van een heerlijk snertproeverij. Ook deze dag is het Rad van Fortuin aanwezig en speelt er gezellige (live)muziek. Een dag voor jong en oud!
Daarnaast organiseert SMA De Wereld Uit! een overheerlijke Ouddûrpse Snert Kampioenschap, waarbij mooi prijzen te winnen zijn. Inschrijven kan tot 29 november via: winterfairouddorp@gmail.com.
Uiteraard zijn de winkels gewoon open! Sla gelijk je slag, want op vrijdag is het ook nog eens Black Friday, met vele mooie aanbiedingen! Op vrijdag zijn de winkels open tot 20.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur. De Winterproeverij duurt tot 22.00 uur en de Winterfair op zaterdag tot 16.00 uur. Kom dus het hele weekend gezellig genieten in Ouddorp Centrum.
Consumptiebonnen voor de Winterproeverij zijn in de voorverkoop (per tien) verkrijgbaar voor € 2,50 per stuk. Op 29 november zijn ze € 2,75 per stuk. Bonnen zijn verkrijgbaar bij: Bruna, Salon Numio, Eetwinkel 't Hoekje, Modestudio Le Joujou en In de Keulse Pot.
Deze dag wordt, namens alle ondernemers in Ouddorp Centrum, georganiseerd en aangeboden door BIZ Ouddorp Centrum. De schaatsbaan voor de kleintjes wordt mogelijk gemaakt door Adviesgroep De Vogel.

Op de facebookpagina van Ouddorp Centrum, www.facebook.com/ouddorpcentrum, kunt u meer informatie vinden over alle evenementen.