Middelharnis - Het PGGO (Platform Gehandicapten Goeree-Overflakkee) heeft onlangs weer een lunch georganiseerd bij RGO Middelharnis. Het platform is een non-profit organisatie die zich inzet voor mensen met een beperking. "Mensen met een beperking willen net als ieder ander, zo gewoon mogelijk deelnemen aan de maatschappij." Het PGGO zoekt sponsoren, vrijwilligers én nieuwe deelnemers om belangrijke zaken aan de kaak te stellen, bespreekbaar te maken en met elkaar op te lossen: "Samen maken we Goeree-Overflakkee!" Lees hieronder verder en help/denk mee.

Vervolg verslag lunch

"In de voormalige technische school werden de gasten ontvangen. De gasten waren voornamelijk leden, de achterban van het PGGO. De opkomst was geweldig en het restaurant zat vol. Na ontvangst met koffie en thee, werd tijdens onderlinge kennismakingen en herkenningen, de soep geserveerd, gevolgd door een voortreffelijke lunch. Deze werd verzorgd door de leerlingen van RGO Middelharnis. De deelnemers en de leerlingen genoten zichtbaar."

Wat doet PGGO

Het Platform Gehandicapten Goeree-Overflakkee is een non-profit organisatie die zich bezig houdt met het slechten van obstakels die zich voordoen bij uw beperkingen. "Zo proberen wij te helpen met advies over WMO zaken o.a. over slechte toegankelijkheid. De doelstelling is om in samenwerking de leefomstandigheden te verbeteren. Verder organiseren wij de koffie-ochtend /-middag, waar wij met u eventuele ideeën of problemen kunnen bespreken. Ook genieten we met elkaar scootmobieltochten, de lunch, een jaarlijks uitstapje in de vorm van een muziek-, zang- en dansmiddag of een reisje."

Sponsoren gezocht

"Het organiseren van activiteiten en samenbindende projecten kost geld en daarom zoeken we sponsors die ons willen steunen. Mensen met een beperking willen net als ieder ander, zo gewoon mogelijk deelnemen aan de maatschappij. Behoort u tot onze doelgroep of bent u geïnteresseerd in onze activiteiten of heeft u vragen, meld u dan (aan) bij onderstaand adres."

*Jennie Anker, Kraaierdijk 2A, 3248 LC te Melissant. Tel. 06-22213961. Mail: infopggo@pggo.nl.