[update] Sommelsdijk - Kerstdiner Flakkee organiseert een 3-gangen Kerstdiner op Tweede Kerstdag 26 december 2019. Dit feestelijke diner is toegankelijk voor alle inwoners van Goeree-Overflakkee die willen komen: jong, oud, alleenstaand, met of zonder gezin, kerkelijk betrokken of niet. Iedereen is van harte welkom! De organisatie is enthousiast: "Stichting SRGO stelt gratis de locatie (het Prieel van De Staver) beschikbaar en stichting Goed voor Goed helpt ons bij de organisatie en stelt o.a. busjes beschikbaar voor mensen die geen vervoer hebben!" Lees hieronder hoe u/jij je aan kunt melden voor het diner of om (financieel) te helpen.

Meer informatie

De inloop van het 3-gangen Kerstdiner in De Staver is vanaf 15:00 uur 's middags. Het diner start vanaf 16:00 uur met een voorgerechtje. Om iedereen welkom te kunnen heten doet de organisatie hard hun best om iets moois neer te zetten voor niet al teveel geld. "De kosten zijn slechts €2,50 per persoon -max. €7,50 per gezin. Koffie/thee, limonade en sap zijn hierbij inbegrepen. Alcoholische consumpties zijn voor eigen rekening, die kosten 2,00 per consumptie. We afhankelijk van sponsoring en giften. Een kleine subsidie is toch nog mogelijk gemaakt door de gemeente: daar zijn we heel blij mee! We zijn ook heel blij met de extra gift van SRGO, die mooie flyers heeft later drukken voor ons (zie afbeelding)."

Meehelpen

Wil je dit initiatief steunen? Helpende handen zijn erg welkom! Opgaven, maar natuurlijk ook donaties, zijn welkom op een speciale rekening: t.n.v. Stichting Goed voor Goed: NL38 RABO 0168434245 o.v.v. kerstdiner (bij opgave uw naam erbij zetten!) Aanmelden liefst voor 2 december 2019, dit kan via de Facebookpagina (zie link hieronder), via een mail naar kerstdinerflakkee@gmail.com of via tel. 06-30449494. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij!

Bekijk HIER Facebookpagina Kerstdiner Flakkee

"Wilt u helpen? GRAAG! Als vrijwilliger eet u natuurlijk gratis mee. Gezellig als we u zien op 2e Kerstdag!"

Locatie op Tweede Kerstdag bij het Prieel (ingang links naast recreatiecentrum De Staver, Olympiaweg 32 in Sommelsdijk.