Achthuizen - "We genieten buiten en de zon schijnt volop: het is zomer! én je kunt ervoor kiezen om in stijl te gaan fietsen!" 't Klassiekerhuis op het eiland Goeree-Overflakkee heeft nu een serieus alternatief voor de auto en scooter, zeker als je van onderscheidend vervoer houdt: De Italjet! Nu 'zeer goed' getest in AD-fietstest. "Ons eiland is eerder genoemd als 'fietseiland', die titel kunnen we nu op een hele gave manier waarmaken! De combinatie met 'Energy-island', is daarbij bij uitstek geschikt voor de Italjet e-bike. We onderscheiden onszelf graag en zeg nou zelf: Hoe fraai kan een fiets zijn? Voel je welkom en kom vrijblijvend een kijkje nemen bij de Italjet en geniet mee van klasse, comfort en de vele magnifieke details! We zijn trots uw plaatselijke dealer te zijn bij Italjet e-bikes Netherlands", aldus Emile van 't Klassiekerhuis. Lees hieronder meer. [Let op: ga niet naar buiten als je je niet fit voelt en houdt voldoende afstand!]

Serieus alternatief (niet alleen als je van stijl houdt)

Emile: "In de steden al meer, maar ook in de centra van dorpen op ons eiland, worden steeds meer auto's geweerd, e-bikes leasen is in opmars of wat te denken van een e-bike van de zaak (de Italjet bij ons is dan een serieuze optie!). Ons mooie eiland is al eerder gebombardeerd als fietseiland en de combinatie met energy-island is daarbij bij uitstek geschikt voor de e-bike. Het wordt extra genieten op je Italjet, van als die schitterend aangelegde routes op Flakkee. Maar wat dacht je wat het met je humeur doet als je op je Italjet naar je werk kan?! Zakelijk is deze fiets erg aantrekkelijk."

In stijl fietsen

Koole, die 't Klassiekerhuis in Achthuizen samen met zijn dochter Rosemarijn en vrouw runt, vertelt verder: "Zoals ik al zei onderscheiden we onszelf graag bij 't Klassiekerhuis. We houden van authenticiteit, dat blijkt uit al uit de sfeer die ons pand uitademt. We houden van mooie spullen en hoe fraai kan een e-bike zijn? Bij Italjet, sinds 1959 een Italiaanse motorbouwer, zijn ze terug in de tijd gegaan en hebben het design van een motorfiets van 1920 gepakt en daarop zijn ze gaan voortborduren. Het resultaat is een ultra moderne machine, verpakt in authentiek jasje. Vol met prachtige details."

Recensie

"Wat een testrit! Je hoeft de pedalen maar aan te tikken en je zoeft in alle rust over het wegdek. Even wennen, maar een normale e-bike is er niets bij. Het is een ontzettend mooie fiets met schitterende details; niets teveel gezegd. Ik ben absoluut positief verrast door deze fiets!" - 12 oktober 2019, Achthuizen -

Meer informatie

Te koop bij Klassiekerhuis, dealer Italjet e-bikes in Achthuizen. Kijkje nemen of (bij serieuze interesse) een onvergetelijke testrit maken? Welkom bij 't Klassiekerhuis, Bommelsedijk 19A, 3256LD, Achthuizen. BEL AUB VOORDAT U KOMT met Emile Koole., tel. 06 22 22 23 56. "Zo kunnen wij ons goed voorbereiden op uw komst".

UPDATE CORONA: Ook bij het 't Klassiekerhuis houden we ons graag, voor uw en onze veiligheid, aan de maatregelen van RIVM die getroffen worden rondom het corona virus:

  • We houden gepaste afstand van elkaar
  • Desinfecterende handgel aanwezig
  • We maken na contact met de fiets, de gehele fiets schoon
  • Betalingen kunnen digitaal voldaan worden.
  • Voelt u zich niet fit? Dan maken we graag een andere keer een afspraak met u!

[Let op: ga niet naar buiten als je je niet fit voelt en houdt voldoende afstand!]

Dit is een betaalde advertorial. Ook goed, veel én voordelig gezien worden? Stuur een mailtje voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte naar info@koolemediaservice.nl.