Goeree-Overflakkee - Er staan weer nieuwe TV uitzendingen voor u klaar bij de lokale omroep RTV Slogo (Stichting Lokale omroep Goeree-Overflakkee). Zo is er een uitzending gemaakt over de streekhistorie van Dirksland en Herkingen in de jaren 60 (bekijk deel 5), kunt u kijken naar Blik op Goeree-Overflakee (deel 74) en ziet u het interview met burgemeester Ada Grootenboer. Ook de vaste programma's draaien weer mee. "Beleef ons eiland Goeree-Overflakkee!" Lees hieronder verder.

Nieuwe TV-uitzendingen

  • Streekdocumentaire – Best of Nature - deel 4: In de laatste aflevering van de serie Best of Nature zijn we op de Slikken van Flakkee. Anne Marijke Elema, inwoner van Goeree-Overflakkee, neemt regisseur Dirk Beers mee in dit bijzondere gebied. Tot slot ontmoeten we het duo Arjan Versprille en Ronald in ’t Veld van Staatsbosbeer op de Hellegatsplaten waar we als kers op de taart de zeearend mogen aanschouwen.
  • Politieke Achtergronden – Nieuwe Ambtstermijn Burgemeester Grootenboer: Op 2 september j.l. werd bij koninklijk besluit Burgemeester Grootenboer herbenoemd door de commissaris van de Koning, Jaap Smit. Eerder dit jaar spraken wij uitgebreid met onze burgemeester over o.a. deze herbenoeming. Deze week kunt u het gesprek nogmaals bekijken in de herhaling.
  • Streekhistorie – Dirksland & Herkingen in de jaren 1966 – deel 5: In deze historisch serie gaan we langs de dorpen op het eiland Goeree-Overflakkee. In deze aflevering ziet u unieke beelden van rond 1966 die zijn opgenomen in de dorpen Dirksland en Herkingen.
  • Blik op Goeree-Overflakkee – deel 74: In de serie “Blik op Goeree Overflakkee” rijden wij met onze camera auto over het eiland en zie je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbijkomen en kunt u genieten van de mooie beelden van Goeree-Overflakkee.

RTV Slogo heeft naast de vaste programmering ook wekelijks nieuwe programma’s voor u klaar staan. De nieuwe items van deze week zijn:

De vaste programma’s bij RTV Slogo

De Huiskamer: Bas de Vos - Vitrineproject: Elke week ontvangt, vanuit locatie het Klein Handels Gebouw in Sommelsdijk, Presentatrice Andrea Stribos weer nieuwe gasten. In deze aflevering van 'De Huiskamer' praat Andrea met Bas de Vos over het onderwerp Vitrineproject. De uitzendtijden zijn 09.00 en 21.00 uur.

Programma’s in de uitzending

Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort

Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371.

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op rtvslogo.nl.

Volgen

Volg op Facebook: facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo