Oude-Tonge - Salsa komt oorspronkelijk uit Cuba en is een van de populairste dansvormen ter wereld. Ook in Nederland gaan steeds meer mensen Salsa dansen. Dat bleek ook weer uit de goede opkomst bij de proeflessen in de Staver in Sommelsdijk, waar Petra Hoek inmiddels gestart is met twee groepen enthousiaste Salsadansers (beginners en gevorderden) en een groep vrouwen die Salsa Ladies styling (Salsa solo voor vrouwen) doen op de vrijdagavond. En in Zierikzee waar iedere dinsdagavond twee volle groepen met veel plezier salsa leren dansen. Petra: "Omdat er steeds vragen kwamen over of er in Oude-Tonge ook Salsales kon komen, heb ik besloten om daar ook te starten met een cursus salsa voor beginners!" Lees hieronder verder.

Welkom op zaterdag 28 september

Kom zaterdag 28 september 2019 naar zalencentrum de Grutterswei (Willemstraat 14 te Oude-Tonge) en doe vrijblijvend, met of zonder partner, mee met een GRATIS PROEFLES SALSA VOOR BEGINNERS. De les is van 20:00 - 21:00 uur. "Ervaar hoe leuk en gezellig salsadansen is en dat het lang niet zo moeilijk is als het lijkt. Graag wel even aanmelden via tel. 06-22168161 of via de mail: info@petrahoek.nl.

Korte cursus

Petra Hoek: "Als je het leuk vindt kun je je na de gratis proefles inschrijven voor een korte cursus van vijf lessen op zaterdagavond. Bij voldoende inschrijvingen start de cursus op 5 oktober 2019. Meestal duurt een cursus 10 weken, maar omdat sommige mensen i.v.m. andere bezigheden en verplichtingen niet zoveel weken achter elkaar op zaterdagavond tijd hebben, is er nu de mogelijkheid deel te nemen aan een korte cursus van 5 x 2 uur. Je leert in deze lessen op een ontspannen manier de basispassen en een paar leuke eenvoudige figuren, zodat je in een korte tijd zover bent dat je mee kunt dansen op ieder salsafeest. En er is ieder weekend wel ergens een salsafeest waar je heen kunt gaan en waar je ook weer nieuwe mensen leert kennen die dezelfde passie delen. Salsa is niet alleen bewegen op muziek, maar brengt ook een boel gezelligheid!"

Meer informatie

Voor meer info over proeflessen en cursussen zie www.petrahoek.nl. "Wil je meedoen? Neem de eerste stap en meld je aan voor de gratis proefles! Dit kan via tel. 06-22168161 of via de mail: petra.hoek@planet.nl.

Dit is een betaalde advertorial. Ook goed, veel én voordelig gezien worden? Stuur een mailtje voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte naar info@koolemediaservice.nl of bekijk HIER de prijslijst.