Ouddorp – Voor iedereen die vakantie viert op het prachtige eiland Goeree-Overflakkee zijn er de hele maand augustus leuke activiteiten en evenementen te bezoeken op het strandplein van Ouddorp Duin. Bekijk hieronder de kalender!

4 augustus: Circus Meerfout

Zondag 4 augustus kun je van 16.00 tot 17.00 uur met de hele familie komen lachen om de knotsgekke show ‘Circus Meerfout’. Na afloop van deze unieke show vol spetterende circusacts is er de mogelijkheid om zelf eens een poging te wagen met diabolo’s, Chinese bordjes, koorddansen, clownsfietsje, jongleerballen, kegels, stelten, loopkogel en éénwieler-fietsen tijdens het meespeelcircus.

10 augustus: Cabaretfestival

Het weekend daarop wordt in samenwerking met Coöperatie Deltawind een Cabaretfestival georganiseerd. Afgewisseld door live muziek van akoestisch duo The Cappuccino’s verzorgen cabaretiers Thijs van de Meeberg, Anne Neuteboom, Roel C. Verburg, Hassan el Rahaui en Andries Tunru op zaterdag 10 augustus van 17.30 tot 22.00 uur een avondvullend programma vol humor en muziek.

17 augustus: Strandsporten

Op zaterdag 17 augustus wordt er op het strand een mix van strandsporten gespeeld tijdens het Beach Sports Tournament. Op het strand bij Strandpaviljoen Paal 10 kun je van 14.00 tot 17.00 uur deelnemen aan wedstrijdjes strandvoetbal, knotshockey, lacrosse, etc. Aanmelden kan, per team of individueel, via: info@houtenkaap.nl.

22-25 augustus: Foodtruckfestival

Daarna is het tijd voor de 3e editie van foodtruckfestival Smaak aan Zee dat dit jaar maar liefst 4 dagen duurt (22 t/m 25 aug.)! Naast 20 foodtrucks is er dit jaar ook weer een leuk kinderplein ingericht, zijn er Ibizastands, is het op vrijdagavond Disco Night en zijn er in het weekend live optredens van o.a. Earwax & The Swinging Snoeischaere, White Moses en The Groovy Gents.

30 & 31 augustus: Omloop & Week Goereese Vis

De zomervakantie wordt afgesloten met maar liefst 2 events. Vrijdag 30 augustus komt de jubileumeditie van de jaarlijkse wandeltocht ‘De Omloop van Goeree-Overflakkee’ langs Ouddorp Duin en wordt er op het strandplein een feestje gevierd met de Flakkeese band Soggy B. Zaterdag 31 augustus zijn er allerlei leuke activiteiten te doen in het kader van ‘De week van de Goereese vis’.

Evenementen op het terrein van Ouddorp Duin zijn altijd vrij toegankelijk voor al het publiek!

Praktische info:

Landal Strand Resort Ouddorp Duin
Westerweg 18
3253 LX Ouddorp Nederland