Achthuizen - Op 7 september 2019 is er een reünie voor oud-leerlingen van de O.L. school in de Langstraat. Reünieteam: "Zat je niet daar op school maar ging je wel naar de filmavonden en het toneel, of ben je geïnteresseerd, dan ben je ook van harte welkom. Je partner is natuurlijk ook van harte welkom. Een dag om mooie herinneringen op te halen met elkaar. De school is verkocht en de familie Beuling stelt de school nog een keer open om een kijkje te nemen, tijdens de reünie."Lees hieronder verder.

Vervolg

Reünieteam: "De reünie wordt gehouden in en nabij de Keet in de Langstraat van 10:00 tot 15:00 uur. Ontvangst met koffie/thee met wat lekkers. Op de dag zelf kunnen foto’s gescand worden, van bijvoorbeeld familie, huis, school of omgeving van de Langstraat. Mooie verhalen zijn natuurlijk ook welkom. Iedereen heeft wel eens iets meegemaakt wat zeker niet verloren moet gaan. Er worden foto’s van de school door de jaren heen getoond."

Lunch

Op de dag zelf wordt er een lunch geserveerd voor de liefhebbers.
Dan gaan we uit van:
Kopje soep
Broodjes met beleg
Krentenbol
Stukje fruit
Koffie of thee
De kosten voor de lunch zijn 7,50 euro.

Verder

"Om ongeveer 13:30 uur is er een optreden van het Adolfskoor uit Den Bommel. Lekkere meezingers en een mooie afsluiting van de dag."

"Het is voor ons onmogelijk om aan iedereen een persoonlijk bericht te doen, omdat we niet weten waar mensen nu wonen. Weet u nog iemand dan is het fijn om ze te informeren. We willen graag weten of er belangstelling voor is en daarom is het handig om je op te geven zodat we enig idee hebben hoeveel mensen we kunnen verwachten. Als u gebruik maakt van de lunch moet u zich opgeven en van te voren betalen. €7.50 euro kan overgemaakt worden op nr: NL 95 RBRB 0677 1237 01 t.n.v. 'Belangen Langstraat' te Achthuizen."

Aanmelden - Uiterlijk opgeven voor 24 augustus 2019.

"Opgeven of heeft u nog vragen?, neem contact op met Jeanet Leroy via tel. 0187-665804 of mailadres: jeanet.leroy@planet.nl. We hopen op een grote opkomst!"

Groetjes van het reünieteam