Goeree-Overflakkee - Welke maatschappelijk initiatieven laat u ondersteunen door een projectsubsidie? Gemeente Goeree-Overflakkee: "Verenigingen, stichtingen en dorpsraden kunnen bij de gemeente Goeree-Overflakkee projectsubsidie aanvragen op het gebied van sport, cultuur, preventieve volksgezondheid, toerisme & recreatie of preventie & vroegsignalering. Voor een activiteit die plaatsvindt ná 1 november 2019 dient de aanvraag vóór 1 september 2019 bij de gemeente te zijn ingediend.

Aanvragen voor een projectsubsidie kunnen zes keer per jaar (vóór 1 januari, 1 maart, 1 mei, 1 juli, 1 september en 1 november), via het digitale aanvraagformulier, worden ingediend. Voorbeelden van toegekende projectsubsidie zijn de aanvragen van Stichting Oogcafé Goeree-Overflakkee (voor de kosten van een lunch bij Entrez en het bezoeken van de Pluktuin in de Oostdijk in Goedereede), het Streekmuseum (om de tentoonstelling van de gevonden muntschat verder door te ontwikkelen), Ons Dorpshuis Nieuwe-Tonge (Fuif ‘s inn, feestavonden voor mensen met een handicap), MTB Flakkee (uitbreiding van de bestaande routes, aanleg nieuwe routes ‘west’ en ‘midden’) en de Stichting tot Behoud Beugsloep MD10 Johanna Hendrika (voor een vrijwilligersvergoeding voor de restauratie aan de MD10 en het bouwen van een sloepje).

Meer informatie over de Projectsubsidie Maatschappelijke initiatieven en het aanvraagformulier vindt u op www.goeree-overflakkee.nl/subsidie. Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Annemieke het Jonk, contactfunctionaris verenigingen. Zij werkt van maandag- tot en met donderdagochtend en is telefonisch bereikbaar via het algemene telefoonnummer 14 0187 of per e-mail: a.hetjonk@goeree-overflakkee.nl.

Bron gemeente Goeree-Overflakkee