[Laatste update: De bestuurder van de auto heeft zich gemeld. Bedankt voor het delen en de gegeven tips.] Oude-Tonge - Dinsdagmorgen 2 juli 2019 is op de Oudelandsedijk in Oude-Tonge een vrouw van 18 jaar vermoedelijk aangereden. Politie: "Zij is vanmorgen om 06:28 uur vanaf haar huis aan de Zuiddijk in Oude-Tonge vertrokken en gewandeld in de richting van de Magdalenadijk. Om 07:01 uur stopt het wandelen volgens haar telefoon op de Oudelandsedijk in Oude-Tonge. Daar wordt zij gewond aangetroffen, zij weet zelf niet meer wat er is gebeurd. Het vermoeden bestaat dat zij is aangereden en dat de dader is doorgereden." Lees hieronder meer details en de getuigenoproep.

Politie:"De vrouw was gekleed in een zwarte spijkerrok, is 18 jaar oud en ongeveer 1.65 lang. Op de plaats van de aanrijding zijn zilverkleurige onderdelen aangetroffen van de vermoedelijke dader. Het voertuig zou schade moeten hebben aan de rechter zijkant."

[update: De auto in kwestie is opgespoord. Eventuele getuigen worden nog steeds verzocht zich te melden.]

Getuigenoproep
Heeft u iets gezien of was u rond dit tijdstip in de buurt, neemt u dan contact op met het Basisteam Haringvliet via 0900-8844. Mocht u weten wie de dader is maar wilt u dit anoniem melden? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.