Goeree-Overflakkee - Er staan weer nieuwe TV uitzendingen klaar bij de lokale omroep RTV Slogo. Zo bekijkt u deze week een interview met Kees van Dam, die stopt met zijn politieke loopbaan in de gemeenteraad van Goeree-Overflakkee. Maar er is meer te zien en horen bij Slogo (Stichting lokale omroep Goeree-Overflakkee). Lees hieronder verder.

Nieuwe Uitzendingen

  • Politieke Achtergronden – Kees van Dam stopt als raadslid: SGP-fractievoorzitter Kees van Dam neemt op 12 september afscheid van de politiek op Goeree-Overflakkee. De reden hiervan is dat hij bij de nieuwe eilandelijke woningcorporatie een functie gaat uitoefenen, die niet goed verenigbaar is met het raadslidmaatschap. RTV SLOGO sprak met hem.
  • Streekevenementen – Truckrun 2019: Op Zaterdag 15 juni 2019 reed de langste file van Goeree-Overflakkee weer over het het eiland. Gestart in 1988 met een paar trucks en een klein rondje om te kijken of het een succes zou worden, inmiddels is de Truckrun uitgegroeid tot een evenement van formaat. Voor de eenendertigste keer gingen de trucks van start aan de Oosthavendijk in Middelharnis om te vertrekken richting Stellendam. Het team van RTV SLOGO reed mee en maakte een beeldverslag.
  • Streekhistorie – Dorpen op GO – Herkingen rond 1966 – deel 2: In deze historisch serie gaan we langs de dorpen op het eiland Goeree-Overflakkee. In deze aflevering ziet u unieke beelden van rond 1966 die zijn opgenomen in Herkingen.
  • Blik op Goeree-Overflakkee – deel 67: In de serie “Blik op Goeree Overflakkee” rijden wij met onze camera auto over het eiland en zie je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbijkomen en kunt u genieten van de mooie beelden van Goeree-Overflakkee.

De vaste programma’s bij RTV Slogo

*De Huiskamer van Flakkee: Elke week ontvangt, vanuit locatie het Klein Handels Gebouw in Sommelsdijk, Presentatrice Andrea Stribos weer nieuwe gasten. Deze week is Gerrit Jan ten Voorde te gast in de huiskamer en hij komt alles vertellen over de Yad Yashem onderscheiding. Kijk voor meer informatie ook op huiskamervanflakkee.nl. De uitzendtijden zijn 09.00 en 21.00 uur.

Programma’s in de uitzending

Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort

Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371.

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op rtvslogo.nl.

Volgen

Volg ons op Facebook: facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo