Middelharnis - Op donderdagavond 27 juni 2019 organiseert stichting Moedige Moeders GO een thema-avond met als onderwerp 'NIX 18 op vakantie en feestjes'. "Leren we ervan als we lezen dat de politie op Goeree-Overflakkee onze jeugd laveloos van de alcohol naar het ziekenhuis moet laten brengen? We kunnen als begeleiders/ouders eerlijk in gesprek gaan met jongeren, maar weten we ook echt wat alcohol doet met een jong brein?" De thema-avond zal een voorlichtingsavond zijn waarbij gesproken zal worden over de omgang met pubers en alcohol. De avond is bedoeld voor ouders, verzorgers, leerkrachten en andere geïnteresseerden. Lees hieronder meer.

Thema-avond Moedige Moeders
"Regelmatig ontvangen wij signalen dat er behoefte is bij ouders om handvatten, "tips en tricks" te ontvangen over het gesprek en de afspraken die men met een puber kan en moet maken omtrent het gebruik van alcohol.

Jongeren gaan vaker alleen op vakantie, bezoeken graag en regelmatig een feestje en uitdagingen liggen op de loer. Hoe ga je hier als ouder mee om. Een hele uitdaging en soms best lastig!

Tijdens de thema avond zal er een medewerker van Youz aanwezig zijn die een stukje voorlichting verzorgt, tips, tricks en handvatten aanreikt. Tevens bestaat de mogelijkheid voor aanwezigen om onderling ervaring uit te wisselen. "

De avond vindt plaats op donderdag 27 juni 2019, van 19:30 uur tot 21:30 uur, in het Wijkcenrum, aan de Doetichemsestraat 27 te Middelharnis

"De toegang is gratis en de koffie / thee staan klaar!"