Middelharnis - Van donderdag 30 mei tot en met 2 juni 2019 wordt de Kunstkijk weer georganiseerd op Goeree-Overflakkee. Op 22 locaties, verspreid over heel Goeree-Overflakkee, zal er werk te zien zijn van zo’n zestig kunstenaars. Ook amateurkunstenaars kunnen meedoen aan dit leuke evenement. Er valt zelfs een mooie prijs te winnen! Het centrale thema is ‘vuur’. Lees hieronder meer.

Het centrale thema is ‘vuur’

Amateurkunstenaars maken kans op een mooie prijs, wanneer ze meedoen aan Kunstkijk 2019. Het centrale thema is ‘vuur’. Deelnemers kunnen zich aanmelden via gokunstkijk@gmail.com. De kunstwerken kunnen ingeleverd worden van 13 tot en met 25 mei, tussen 10.00 en 16.00 uur, bij Brasserie Dok16 op het terrein Hernesseroord in Middelharnis. Indien nodig graag je kunstwerk voorzien van een degelijk ophangsysteem. Voor kwetsbare kleine voorwerpen is er een vitrine aanwezig. Scholen die een groepswerk willen exposeren, kunnen ook weer van deze gelegenheid gebruik maken. Wegens de beperkte ruimte kan er per deelnemer één werk tentoongesteld worden.

De kunstwerken van de amateurkunstenaars worden tijdens de Kunstkijk tentoongesteld in Brasserie Dok16, op het terrein Hernesseroord in Middelharnis. Daar vindt op zondag 2 juni om 14.30 uur ook de prijsuitreiking plaats.

Iedereen is van harte welkom om langs te komen. Brasserie Dok16 en de kinderboerderij op Hernesseroord zijn gedurende Kunstkijk geopend.