Middelharnis - Op zaterdag 13 april 2019 vond de jaarlijkse huldigingsavond plaats van de jubilerende leden van de vakbond Lokaal FNV Delta Noord, woonachtig op Goeree-Overflakkee. In wijkcentrum de Zwaluw in Sommelsdijk werd aan de leden die 25, 40, 50, 60 en zelfs aan twee leden die al 70 jaar lid waren, een feestavond aangeboden. De heer Seip uit Herkingen en mevrouw Vervloed-Hameeteman uit Oude-Tonge werden deze avond extra in het zonnetje gezet vanwege hun bijzondere 70-jarig lidmaatschap. Lees hieronder meer.

Vervolg

"Hoogtepunt van de avond was uiteraard de huldiging van de leden. Bestuurder Osman Yildiz was uit Rotterdam gekomen om tot alle aanwezige leden een persoonlijk woordje te richten en hen te bedanken voor hun steun aan de vakbond. De vakbond staat klaar voor al haar leden op verschillende manieren, ook tijdens deze avond bleek dat hiervan goed gebruik wordt gemaakt. Niet alleen wanneer er een verschil van mening is met de werkgever, is het handig een vakbond achter je te hebben. Ook bij het invullen van de jaarlijkse belastingpapieren zijn er de vrijwilligers van de vakbond die je met raad en daad bijstaan. Wat natuurlijk ook niet ongenoemd mag blijven is dat tijdens de onderhandelingen over verlof, doorbetaling bij ziekte en salarisverhoging alle werknemers van Nederland door de vakbond worden vertegenwoordigd. De leden maken dit mogelijk, en de heer Yildiz complimenteerde iedereen hiermee.
Tijdens de jubilarisavond werd er een heerlijk warm en koud buffet verzorgd door Wagenaar BBQ en buffet. Naast een speldje als blijk van dank, waren er ook nog een pennenset en vrolijke voorjaarsbloeiers als attentie. Al met al wederom een geslaagde avond."