Middelharnis - De Nederlandse huizenmarkt is volop in beweging. Door de schaarste aan betaalbare woningen is het soms nodig om snel te beslissen. Dit vraagt om een goede voorbereiding, zodat je vooraf weet of jouw droomhuis ook betaalbaar is. En of je de maandlasten kunt betalen. Lees hieronder meer over de NVM Open Huizen Dag bij Rabobank Het Haringvliet in Middelharnis en loop zaterdag 30 maart 2019 vrijblijvend binnen met je vragen!

NVM Open Huizen Dag bij Rabobank Het Haringvliet

Of het nu je eerste huis is of niet, er komt veel op je af. Wij kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt over hoe dit werkt en wat je allemaal moet regelen. Zaterdag 30 maart is het NVM Open Huizen Dag. Rabobank Het Haringvliet is die dag geopend voor hypotheekadvies van 10:00 tot 15:00 uur. Loop vrijblijvend even binnen met je vragen bij ons kantoor in Middelharnis!

Beste online oriëntatie

Die goede voorbereiding kun je bij de Rabobank zelf gemakkelijk doen. Voor de vierde keer op rij zijn wij verkozen tot de beste partij voor een online oriëntatie op een hypotheek (WUA onderzoek oktober 2018). Met het Rabobank Hypotheekdossier, onze online rekentool, op Rabobank.nl/wonen weet je snel waar je aan toe bent en wat jouw mogelijkheden zijn. Het invullen is eenvoudig en zo gebeurd. Je krijgt direct een volledig beeld van jouw toekomstige hypotheek en maandlasten.

Oriëntatie via videogesprek

Heb je na het maken van een online hypotheekberekening behoefte aan een persoonlijk gesprek? Dit kan nu ook via videogesprek. Gewoon via jouw eigen computer of tablet, overal waar je online bent. En net als een gesprek bij ons op kantoor is een oriëntatiegesprek via videogesprek gratis en vrijblijvend.
Kijk voor meer informatie en het berekenen van jouw mogelijkheden op Rabobank.nl/wonen.

Video

Bekijk via deze link een video over de Open Huizen Dag!

Dit is een betaalde advertorial. Ook goed, veel én voordelig gezien worden? Stuur een mailtje voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte naar info@koolemediaservice.nl.