Ouddorp - "Koop loten en doneer voor hun allerlaatste keer!" Deze slogan zal op 3 april 2019 centraal komen te staan tijdens een benefietavond voor Stichting Ambulance Wens. Vier Flakkeese communicatiestudenten van de Hogeschool Rotterdam hebben TOFevents opgericht om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel. Omdat iedereen een laatste wens verdient. Lees hieronder meer.

TOFevents

Stichting Ambulance Wens vervult dagelijks laatste wensen van immobiele terminale patiënten. De stichting is volledig afhankelijk van donaties. Daarom organiseert TOFevents een netwerkbijeenkomst, inclusief een loterij voor iedere netwerker van Goeree-Overflakkee.

"Het evenement vindt plaats vanaf 19:15 uur bij Werelds aan het Strand in Ouddorp. Zij hebben hun locatie gratis ter beschikking gesteld voor deze avond. Wilt u ook het goede doel steunen onder het genot van een gezellige avond netwerken inclusief een drankje, luxe hapjes en een loterij met fantastische prijzen? Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meldt u snel aan via tofeventshr@gmail.com.

De entreeprijs is maar €5,00 per persoon! Het opgehaalde bedrag komt geheel ten goede aan Stichting Ambulance Wens! Bent u ook van de partij?"