Ouddorp - Zaterdag 23 maart 2019 wordt een grote schoonmaakactie georganiseerd door Ouddorp Duin. Zij sluiten hiermee aan bij de Landelijke Opschoondag, een initiatief van Nederland Schoon. Op deze dag komen meer dan honderdduizend Nederlanders in actie voor een schone omgeving. Ondernemers van Ouddorp Duin dragen een steentje bij, helpt u ook mee? Ook welkom op zaterdag 30 maart met Earth Hour. Lees hieronder meer.

Iedereen doet mee

Het thema van de 17e Landelijke Opschoondag is ‘Iedereen Doet Mee’. Jong en oud is dan ook van harte welkom om de medewerkers van de bedrijven van Ouddorp Duin een handje te helpen om het zwerfafval in de directe omgeving van het strandplein op te ruimen. Er wordt gezorgd voor materiaal om het afval op te rapen en voor de kinderen is er een hesje. Voor iedereen die meehelpt is er bovendien een kop koffie en een appelflap en na afloop een ijsje. De actie begint om 10:00 uur met een leuke warming-up bij Strandtheater Houten Kaap en duurt tot 12:00 uur.

Alle ondernemers van Ouddorp Duin dragen een steentje bij: SPAR Enjoy Supermarkt, RentTourBuy, Strandtheater Houten Kaap, Landal Strand Resort Ouddorp Duin, Restaurant Bij Marc, Natural High en Vakantiepark De Klepperstee/Drive-In Camperpark.

Ouddorp Duin heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan daarom doen zij ook mee met Earth Hour op zaterdag 30 maart. Er is dan tussen 20:30 uur en 21:30 uur een lampionnenoptocht die eindigt bij een kampvuur.