Middelharnis - Gemeente Goeree-Overflakkee nodigt verenigingen, culturele organisaties, dorpsraden, oranjeverenigingen en andere geïnteresseerden uit om mee te praten tijdens de inspiratieavond 'Vier Je Vrijheid 2020'. Op dinsdagavond 12 maart 2019 wordt in het Webego-gebouw (Pascal 40 in Middelharnis) om 19:30 uur een bijeenkomst gehouden. Een avond om te onderzoeken of er energie is om samen in de periode van medio april 2020 tot medio mei 2020 de themamaand 'Vier Je Vrijheid 2020' vorm te gaan geven. Lees hieronder meer; vergeet niet aan te melden!

Naar aanleiding van 70 jaar bevrijding vierde Goeree-Overflakkee in 2015 de vrijheid met een themamaand, waar vele organisaties en personen een bijdrage aan leverden. Dit alles onder de titel ‘Vier Je Vrijheid!’.

In 2020 is het 75 jaar geleden dat Nederland werd bevrijd van de Duitse bezetter. Dit feit zal landelijk groots herdacht en gevierd worden. Ook op Goeree-Overflakkee leven er hier en daar al ideeën en zijn er plannen. Graag willen we onderzoeken of er genoeg energie en inspiratie is om – net als in 2015 – dit gezamenlijk op te pakken. Met elkaar kunnen we onze vrijheid vieren, aandacht vragen voor vrijheden die onder druk staan en iedereen laten zien hoe we op Goeree-Overflakkee met vrijheid om willen gaan.

U bent van harte uitgenodigd voor deze avond. Graag maximaal twee personen per organisatie aanmelden vóór dinsdag 5 maart via een e-mail aan Cultuurnetwerker Hugo Verweij, h.verweij@goeree-overflakkee.nl.