Politie Goeree-Overflakkee: "Het mooie aan politiewerk is dat geen dag hetzelfde is. We werden aangesproken door iemand die onlangs een postpakketje had ontvangen wat niet werd vertrouwd omdat men niets had besteld, omdat op het postpakketje een onbekende geadresseerde stond, de afzender uit Estland kwam en bij schudden het leek of er pillen in het postpakketje zaten. Nadat het postpakketje aan ons overgedragen werd zijn we onderzoek gaan doen..." Lees hieronder verder.

Vervolg

Politie: "Er bleken inderdaad pillen in het postpakketje te zitten, niet alledaagse pillen welteverstaan, pillen waar een zeker mannelijk lichaamsdeel volgens de verpakking wel 8cm langer van zou kunnen worden.

Naast de pillen zat er ook een factuur bij, eentje waarvan je portemonnee een stuk lichter wordt.

Na wat onderzoek op internet bleek dat het bedrijf wat achter de pillen zit een zeer twijfelachtige reputatie heeft , bij een eventuele bestelling of proefpakket moeten de kleine lettertjes goed gelezen worden omdat anders stilzwijgend een contract in gaat waarbij je na 3 maanden na je eerste bestelling maandelijks 1 flesje pillen a €150 toegestuurd krijgt.

Het moraal van het verhaal is, Als het te mooi lijkt om waar te zijn is het dat meestal ook en lees goed de voorwaarden door voor je online een proefabonnement of iets dergelijks afsluit.

(p.s. de juiste geadresseerde hebben we kunnen achterhalen en het postpakketje zal alsnog netjes afgeleverd worden.)"