Goeree-Overflakkee - Op vrijdag 1 februari 2019 zijn er op ons eiland vier herdenkingen van de Watersnoodramp die plaatsvond in 1953. In Nieuwe-Tonge, Oude-Tonge en Stellendam worden enkele straten (gedeeltelijk) afgezet vanwege een stille tocht. Lees hieronder meer en bekijk de diverse plattegronden, door gemeente Goeree-Overflakkee.

Nieuwe-Tonge

In Nieuwe-Tonge gaat het om een gedeelte van het Korteweegje, de Weistraat, het Finlandplein, de Tuinstraat, gedeeltes van de Pannebakker, van de Anemaetstraat, van de Kerkstraat, van de Kerkring en van de Voorstraat. De tijden van de afzetting voor Nieuwe-Tonge zijn: 19.30 - 20.30 uur

Oude-Tonge

In Oude-Tonge gaat het om een gedeelte van de Heerendijk. De tijden van de afzetting voor Oude-Tonge zijn: 10.15 - 11.30 uur

Stellendam

In Stellendam betreft het gedeeltes van de Bosschieterstraat en de Eendrachtsweg. De tijden van de afzetting voor Stellendam zijn: 18.45 - 20.30 uur.

Kijk voor meer informatie over de herdenkingen onder deze link, en bekijk de tijden en programma’s van alle herdenkingsbijeenkomsten, die op 1 februari 2019 binnen gemeente Goeree-Overflakkee plaatsvinden.

Bron gemeente Goeree-Overflakkee