Stellendam - Zaterdag 19 januari 2019 heeft de jaarvergadering van de KNRM Stellendam plaatsgevonden. Traditiegetrouw worden dan de jubilarissen in het zonnetje gezet en wordt er afscheid genomen van vrijwilligers die aan hun wel verdiende pensioen toe zijn. KNRM station Stellendam: "Wij hebben afscheid genomen van onze gewaardeerde opstapper Jan Keijzer. Jan heeft een enorme staat van dienst en is sinds 1978 al bij het station Stellendam betrokken." Lees hieronder verder.

Vervolg

"Jan ontving van de Voorzitter van de Plaatselijke Commissie Ada Grootenboer-Dubbelman de draagmedaille voor maar liefst 40 jaar (!) werkzaamheden als vrijwilliger voor de KNRM. Jan is de laatste actieve vrijwilliger op ons station die meedeed aan de redding bij de ramp met de veerboot Herald of free Enterprise op 6 maart 1987.

Jan heeft in zijn carrière bij de KNRM maar liefst 958 acties uitgevoerd en heeft daarbij 2177 mensen en 14 dieren gered. Jan is een voorbeeld voor de huidige generatie redders. Jan bedankt, ook namens alle familieleden van degenen die mede dankzij jou zijn gered de afgelopen 40 jaar!"

Bron KNRM station Stellendam