Middelharnis - Marilise Tanis doet een emotionele oproep aan de dader(s) van een inbraak bij haar thuis op vrijdagavond 4 januari 2019. Marilise woon aan de Wilgenlaan in Middelharnis en deed een nare ontdekking na de inbraak. "Ze hebben ook iets heel persoonlijks van me meegenomen, waar ze waarschijnlijk helemaal niets mee kunnen!". Ze heeft inmiddels aangifte gedaan in de hoop dat politie met haar zaak aan de slag kan en mensen informatie zullen doorgeven. Bijvoorbeeld over de auto waar de inbrekers vermoedelijk mee kwamen, deze staat namelijk op film. Lees hieronder haar hele oproep en bekijk de filmpjes.

Oproep Marilise Tanis

"Aan diegene die vrijdag (namiddag/vanavond) ongevraagd door m'n huis heen zijn gegaan.. alles wat je mee hebt genomen mag je houden behalve de externe harde schijf. Voor jullie totaal geen waarde en voor mij is dat juist het waardevolste foto's/filmpjes van mijn zoontje staan erop. Breng het als gevonden bij de politie, doe het op de post of leg het bij m'n deur.

Mocht iemand wat gezien/gehoord hebben omgeving Wilgenlaan Middelharnis graag pb. Voor degene met gouden tip een geldelijke beloning.

Delen word gewaardeerd

!!!UPDATE!!! ze waren 17:45 uur binnen onderstaand foto en videobeelden van de auto waar ze vermoedelijk mee waren (foto van filmpje stond dus niet geparkeerd).

Edit; 2e filmpje is dezelfde auto als op de foto en eerste filmpje, er is nog een filmpje waarop hij nog geen minuut later weer door de straat rijdt."

Bekijk HIER de Facebook-filmpjes van de auto die vermoedelijk gebruikt werd bij de inbraak in het huis van Marilise Tanis.

Getuigenoproep/ melden politie

Heeft u iets gezien of gehoord rond genoemde tijd of weet u meer van deze inbraak op vrijdagavond 5 januari 2019, aan de Wilgenlaan te Middelharnis? Neem dan contact op met politie via het algemene telefoonnummer 0900 8844, of meld via Anoniem 0800 7000.