Stellendam - Vanaf 3 december 2018 zijn A Seal Stellendam en Ticketsplus een samenwerking aangegaan. Vanaf heden kun je als bezoeker van A Seal ook online je kaartje kopen, op deze tickets ontvangen bezoekers altijd een leuke standaardkorting. Naast de online tickets, krijgen ook de gasten van vakantieparken en campings in de buurt de mogelijkheid om via de receptie tickets voor A Seal te bestellen. Lees hieronder meer.

Ticketsplus ondersteunt A Seal online door het zeehondenbezoekerscentrum ook via de website boekbaar te maken, hiervoor maakt A Seal gebruik van de webshopservices van Ticketsplus.

Bezoek ook de nieuwe tentoonstelling met korting. De expositie ‘Swim Fish Swim’. Deze tentoonstelling brengt o.a. de terugkeer van de dynamische deltanatuur van het Haringvliet in beeld. Tot 26 januari kun je de tentoonstelling bij A Seal bezoeken, waarna het net als de trekvissen haar reis vervolgt. Bestel je kaartjes met korting via: deze link naar de website van A Seal.

‘’Samen met A Seal Stellendam zorg Ticketsplus ervoor dat het zeehondencentrum, gelegen op het prachtige Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee, zowel online (via de eigen website) als offline boekbaar is. Dit o.a. via ticketverkoop aan de receptie bij tientallen accommodaties in de regio, waarmee we zowel nationale, als internationale toeristen activeren om een bezoek te brengen en meer te leren over de zeehond.’’, Rick Kieboom, Marketing manager Ticketsplus

"In ons bezoekerscentrum bieden wij een educatief programma aan, waar bezoekers meer kunnen leren over de zeehond en de medische zorg die wij aanbieden. Door online kaartverkoop te faciliteren bereiken we meer gasten en zijn we meteen zichtbaar en boekbaar bij verschillende vakantieparken in de regio, hierdoor kunnen wij blijven groeien met onze professionele hulpverlening.", Karola van de Velde, bedrijfsleider bij A Seal.