Goeree-Overflakkee - Er zijn op verschillende plekken binnen de gemeente storingen aan de openbare verlichting gemeld. "Onderstaande storingen (in Dirksland en Middelharnis) zijn bekend en hier wordt momenteel aan gewerkt", aldus gemeente Goeree-Overflakkee. Lees hieronder ook waar u eventuele storingen kunt melden.

Dirksland
CityTec is momenteel bezig het vervangen van alle lichtmasten op het gedeelte Korteweegje, Schelpenpad, Kaai, Boezemweg en Staakweg. Bij de werkzaamheden is een kabel beschadigd, waardoor een deel van de Boezemweg, Burg. C. Zaaijerlaan, Emmalaan, Secretaris Rooijlaan en Staakweg geen verlichting heeft. .

Middelharnis

  • Westdijk en omgeving. Voor deze storing zijn werkzaamheden aan het ondergrondse net noodzakelijk. Deze werkzaamheden zijn op 4 december gepland.
  • Hoflaan: Op enkele lichtmasten is geen spanning. Hiervoor zijn werkzaamheden aan het ondergrondse net noodzakelijk. Deze werkzaamheden zijn op 4 december gepland.
  • Oostelijke Achterweg en Steneweg: Voor deze storing zijn werkzaamheden aan het ondergrondse net noodzakelijk. Deze zijn op 4 december gepland.
  • Prins Bernhardlaan, Prinses Marijkestraat, J.W. Frisostraat, Oranje Nassaustraat en Prins Mauritsstraat: Voor deze storing zijn werkzaamheden aan het ondergrondse net noodzakelijk. Deze zijn op 6 december gepland.

Storing melden
Gemeente Goeree-Overflakkee: "Wilt u een andere storing aan de openbare verlichting melden? Geef het lantaarnpaalnummer aan ons door. Dat kan via de volgende link: https://bit.ly/2qp2rjr. Geef altijd duidelijk aan waar de storing is gezien en om hoeveel lantaarnpalen het gaat. Samen met CityTec en netbeheerder Stedin zorgen we ervoor dat de verlichting zo spoedig mogelijk wordt gerepareerd."