Middelharnis - In de nacht van maandag op dinsdag 6 november 2018 is er wederom ingebroken in de loempiakraam, die staat aan het Kerkepad, in Middelharnis. De zoon van de vrouw die dagelijks haar kostje probeert te verdienen, in deze kraam (die overigens ook al eens "voor de lol" omgegooid is), doet een emotionele oproep aan de dader(s). Hij schrijft op zijn Facebookpagina: "HELP, Afgelopen nacht is er weer ingebroken in de loempiakraam van me moeder (naast de Plusmarkt) in Middelharnis. Helaas was me moeder haar portemonnee vergeten in de loempia kraam, haar id kaart, bankpasjes, cash geld voor de huur en andere persoonlijke bezittingen zoals foto's van familie en vrienden." Lees hieronder meer.

Zoon: "Graag wil ik de dader(s) dringend vragen de portemonnee terug te brengen. Dit omdat het enorm veel (emotionele) waarde heeft voor mijn moeder. Graag dit bericht zo veel mogelijk delen!!"

Heeft u iets gezien of gehoord dat te maken heeft met de inbraak in bovengenoemde loempiakraam, dan kunt u dit melden bij Politie. Via het algemene telefoonnummer: Contact met 0900-8844 of via: Meld Misdaad Anoniem

Bron Facebook