Ouddorp - "Woensdag is de laatste dag dat er gestemd kan worden op mijn foto." We hebben het hier over een Flakkees talent: zijn naam is Bjorn Mierop, hij is 17 jaar oud en komt uit Ouddorp. Hij vertelt: "Zelf maak ik graag foto's met mijn drone. Op een dag zag ik dat je foto's kon insturen voor de WNF Photo Awards 2018. Dit heb ik gedaan, mijn mooiste foto (naar mijn mening) werd niet gekozen, maar er zat één foto tussen die wél werd genomineerd. Die foto heb ik (toen dat nog mocht, voor november 2016) genomen boven een klein eilandje in de Grevelingen, op een hoogte van 110 meter." Er kan op deze fantastische foto gestemd worden; u en jij doen dat toch zeker! Lees hieronder meer en gebruik de link om te stemmen op de foto van Bjorn.

Stem op de foto van Bjorn voor WNF Photo Awards 2018

Bjorn Mierop probeert stemmen binnen te halen voor zijn foto en terecht! De redactie van Koole Media Service vind het zeer de moeite waard hier aandacht aan te besteden. Laat Bjorn zelf niet vinden dat dit zijn mooiste foto was, wij vinden de foto erg goed gelukt! Zeker iets om aandacht te besteden.

Bjorn legt uit hoe het ging: "Woensdagmiddag, 24 oktober 2018 werd ik gebeld door WNF. Ik had ooit meegedaan met een fotowedstrijd (was ik eigenlijk al vergeten) en ik was één van de tien genomineerden in de categorie Young Talent voor de WNF Frans Lanting Photo Awards 2018. Die woensdagochtend was ik op pad geweest met de plaatselijke krant voor een artikel. Dit had niets te maken met de fotowedstrijd maar toen ik een berichtje stuurde over dat ik was genomineerd hebben ze dat nog in de het bij het verhaal gezet. Ook hebben ze de foto met daaronder de link waar gestemd kan worden paginagroot op de achterkant van de bijlage gezet."

Bjorn Mierop is zoals gezegd 17 jaar jong en doet de opleiding Junior Accountmanager in Rotterdam. Dit talent vliegt al ongeveer 3 jaar met drones. Sinds 1,5 jaar met een professionele drone. Bjorn: "Vaak stap ik op de fiets en zie ik wel waar ik terecht kom om foto's en video's te maken. Mijn video's zijn te bekijken op mijn YouTube kanaal, genaamd Bjorn Mierop Productions."

Genomineerde foto

De genomineerde foto is gemaakt boven een "zandbankje" in het Grevelingenmeer op 110 meter hoogte. Sinds 11 november 2016 mag hier niet meer gevlogen worden, de foto is dan ook voor deze datum gemaakt. Tot en met donderdag 8 november 2018 kan er gestemd worden via DEZE LINK.

9 december 2018 is de finale waarbij de jury van elke categorie 1 winnaar kiest. Er zijn 3 categorieën: Kids, Young Talent en Volwassen. Daarnaast wint de foto met de meeste stemmen de publieksprijs.