Middelharnis - Ook dit jaar is 10 november de dag van de Mantelzorg! Dit steeds terugkerende event wordt voor de 20ste keer gehouden. Mantelzorgers worden op meer dan 200 plaatsen in Nederland feestelijk bij elkaar gebracht en er wordt waardering uitgesproken voor hun bijzondere werk. Op zaterdag 10 november 2018 zal Stichting ZIJN haar mantelzorgers uitnodigen in het Diekhuus voor een verrassende middag. Lees hieronder de uitnodiging en geef je op.

Stichting ZIJN: "We willen een glimlach op het gezicht van de mantelzorgers toveren door een beleving neer te zetten, een ontsnapmoment, een uitstapje van de dagelijkse zorgen.
We krijgen hulp van Fort van de Verbeelding. Dit is een gezelschap van musici en andere kunstenaars. Zij ontwikkelen projecten waarbij muziek en mensen altijd in het middelpunt staan. Muziek is een prachtig middel om mensen samen iets te laten beleven. Muziek genereert emotie. Muziek bindt. Fort van de Verbeelding maakt met laagdrempelige zelfontworpen Fort-instrumenten een orkest met een eigen identiteit. Iedereen doet mee. Ook al maakt u nooit muziek….hier komt alles samen!"

Praktische informatie

Ontvangst & koffie om 14:30 uur in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Hierna een activiteit/voorstelling om 15:00 uur en als afsluiting een borrel en een hapje om 17:00 uur.

Aanmelden

"Vanwege de organisatie vragen wij u zich aan te melden. U kunt ons bereiken via de mail: m.vanderwelle@zijngo.nl of telefonisch: (0187-)48 33 66. Wij hopen u te zien op 10 november a.s. Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dat graag van u!"

Foto's zijn archieffoto's van St. ZIJN.