Goeree-Overflakkee - Op de foto ziet u een prachtig gezin uit Den Bommel. Een jong gezin met een missie: "Onze missie is om het netwerk van Hoop uit te breiden onder de bevolking van Senegal. Ontwikkelingshulp door professionele kennisoverdracht in het business center creëert de mogelijkheid om betrouwbare getuigen van Jezus Christus te zijn." Ze stellen zich hieronder graag aan u voor en vragen u de tijd te nemen om kennis te maken met het prachtige werk wat zij doen op woensdagavond 26 september 2018 middels een presentatie in het Diekhuus in Middelharnis. Lees meer.

Moderne ontwikkelingshulp én het uitbreiden van Gods Koninkrijk

"Wij zijn Jowan en Lieneke Okker. Samen met onze drie kinderen zijn wij geroepen om de mensen in Senegal te dienen en in contact te brengen met de liefde en persoon van Jezus Christus, want minder dan 1% van de bevolking is Christen. Dit doen we door middel van het aangaan van strategische en langdurige relaties met leiders en de lokale bevolking vanuit het business center in Dakar. Door middel van professionele trainingen en zakelijke activiteiten wordt het mogelijk gemaakt dat leiders van bedrijven, hun families en gemeenschappen positief getransformeerd worden. Naast het werk vanuit het business center zullen we de lokale kerk in Senegal ondersteunen en versterken.
We worden voor langere tijd uitgezonden door CAMA Zending en hopen in Dakar, de hoofdstad van Senegal te gaan wonen. Sinds 2006 is er in Senegal een internationaal team van de CAMA (CMA) werkzaam. Zij willen een kwalitatieve bijdrage leveren aan de Senegalese samenleving en daarin betrouwbare getuigen van Jezus Christus zijn. Door middel van kennisoverdracht gaan ze afhankelijkheid tegen en wordt de lokale economie en kerk gestimuleerd. Zij richten zich in hun missie op diverse gebieden waaronder de medische-, agrarische-, zakelijke- en kerkelijke sector. Hierdoor bouwen zij aan een netwerk van Hoop.

Graag delen wij onze missie middels een presentatie in Het Diekhuus te Middelharnis. Aanvang 20:00 uur aan het Beneden Zandpad 7, inloop vanaf 19:30 uur. Op deze avond vertellen wij u graag meer over de plannen om vanaf komende december t/m juli 2019 in Frankrijk te verblijven om een taalstudie Frans te volgen. In juli 2019 hopen we richting Senegal te gaan.

CAMA Zending gelooft dat elk persoon de kans moet hebben om Jezus Christus te leren kennen. De grootste nood, armoede, onrecht en vervolging is dat niet iedereen deze kans krijgt. CAMA Zending helpt mensen uit die nood door onder elk volk lokale gemeenten te stichten.
Ons werk is niet mogelijk zonder mede-netwerkers: mensen die tijd, geld en gebed willen inzetten voor het uitbreiden van Gods Koninkrijk onder de Senegalese bevolking."

Voor meer informatie kijk op okkernotes.com of mail naar de ThuisFrontCommissie (TFC) via tfc@okkernotes.com.

Giften kunnen worden overgemaakt o.o.v. Hoop voor Senegal, naar: CAMA Zending te Driebergen; IBAN: NL76 ABNA 0484674048; BIC: ABNA NL2A

CAMA Zending heeft een ANBIstatus, uw gift is aftrekbaar.