Goeree-Overflakkee - Kees Witte, ambassadeur van Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) afdeling Goeree-Overflakkee doet een dringende oproep: "Wie weet of heeft een opslagruimte voor ons beschikbaar? Vrienden, we hebben jullie hulp hard nodig! We raken per 1 november 2018 de huidige opslag voor de plasticdoppen, kroonkurken, lege blikjes, cartridge en oude mobieltjes (uiteraard voor KiKa) kwijt en zijn nu op zoek naar een nieuwe opslagruimte." Lees hieronder verder.

Oproep

Kees Witte gaat verder met zijn oproep en legt uit: "Zo als jullie wel weten zamelen wij Plasticdoppen, Kroonkurken, Lege blikjes en cartridge in voor Kika, met deze inzamelactie hebben we al ruim 7000 euro voor kiKa opgehaald maar ook hebben wij de lokale verengingen financieel mogen steunen die meededen met de actie kroonkurken voor KiKa.

Het is niet alleen geldelijke winst maar ook helpen wij door het inzamelen mee aan het schoner milieu en wordt er veel lege blikjes en plasticdoppen wat opgeraapt wordt in de dorpen enz, dus een schoner eiland en natuur.

Het zal heel jammer zijn als wij noodgedwongen moeten stoppen met deze mooie actie om dat we geen opslagruimte meer hebben. Dus vrienden help ons alstublieft met het zoeken aan een nieuwe opslagruimte. Het liefst in de omgeving van Middelharnis/Sommelsdijk.

Alvast bedankt namens al die kinderen met kanker waar we het voor doen! Als je iets weet bel mij aub via tel. 06 33 77 87 17 of stuur een mail naar kees@kika-goeree-overflakkee.nl. Samen maken we het verschil voor kinderen met kanker!"