Goeree-Overflakkee - Veel mensen willen aan de slag gaan met het verduurzamen van hun huis, maar waar begint u? Een verhaal van iemand uit de buurt helpt u daarbij. Op het onafhankelijke platform Duurzame Huizen Route delen huiseigenaren hun ervaringen over het duurzamer maken van hun woning. Op twee zaterdagen in november openen bewoners hun deuren tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route. Lees hieronder meer en doe mee.

Nationale Duurzame Huizen Route
Op zaterdag 3 en 10 november 2018 openen in het hele land bewoners hun deuren tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route. Een unieke kans voor iedereen die zelf aan de slag wil gaan met duurzaam bouwen en wonen. De gemeente Goeree-Overflakkee ondersteunt dit initiatief en moedigt inwoners graag aan om ook de woning open te stellen.

Meld uw huis aan
De Nationale Duurzame Huizen Route is op zoek naar duurzame huizen op Goeree-Overflakkee. Heeft u ervaring met isoleren, zonnepanelen, het gebruik van natuurlijke materialen, woont u aardgasvrij of heeft u een energieneutraal huis? Elke ervaring telt! Meld uw huis aan via deze link naar website duurzamehuizenroute.nl. Uw verhaal helpt iemand die zelf ook aan de slag wil gaan met duurzaam wonen. Daarnaast is het mogelijk om op zaterdag 3 en/of 10 november 2018 uw huis open te stellen. Openstellers krijgen een leuk bedankje en maken kans op een weekend weg. Ook kunt u zich aanmelden voor de verkiezing van het duurzaamste huis.

Kijk voor meer informatie onder deze link.