Goeree-Overflakkee - "Beleef Goeree-Overflakkee met iGOnl! www.iGO.nl is een geweldige portal en verzamelwebsite van en voor het eiland Goeree-Overflakkee. Deze startpagina voor met actueel, algemeen, zakelijk én recreatief nieuws, wordt 24 uur per dag voor u ververst en up to date gehouden. De redactie probeert dit fantastische eiland zo goed mogelijk in beeld te brengen. Schrijf u in voor de (bijna dagelijkse) Nieuwsbrief van deze nieuws-en informatiewebsite. Lees hieronder meer.

Nieuwsbrief

De Nieuwsbrief wordt iedere dag rond 16:45 uur verstuurd (bij belangrijk nieuws soms vaker, bij weinig nieuws minder vaak). Het aanmelden, ontvangen en uitschrijven van de nieuwsbrief is uiteraard allemaal gratis. Aanmelden kan onderaan deze website (zie voorbeeld foto). Als u de Nieuwsbrief ontvangt is het eenvoudig doorklikken naar de website en u bent weer helemaal op de hoogte als u verder surft.

U ontdekt op iGO.nl een overzichtelijke vormgeving, waardoor alle informatie snel duidelijk is en gemakkelijk te vinden. Het nieuws van, voor en over ons prachtige Zuid-Hollandse eiland komt prominent naar voren. Ook is er de veel bekeken facebookpagina van iGO.nl. En...u als inwoner kunt meedenken, meehelpen en beleven! Heeft u nieuws, mail dan een stukje tekst en eventueel een foto (in groot formaat, liefst horizontaal genomen) naar de redactie van Koole Media Service. Altijd binnen 48 uur een mail terug en uw informatie wordt gedeeld op het eiland, maar natuurlijk ook ver daarbuiten.

Adverteren
iGO.nl is een goed gelezen nieuws- en informatiewebsite van Goeree-Overflakkee! Daarnaast profiteert u als bedrijf online mee in de vindbaarheid binnen Google. iGO.nl wordt namelijk door de zoekmachine heel goed gevonden en geïndexeerd, daar profiteren alle vermeldingen op de website van mee. Naast de reclamebanners hebben we ook erg goede resultaten geboekt met advertorials, al vanaf 150 euro per week voor zo'n 50.000 bezoekers van de website zichtbaar.

Bekijk onze prijslijst »

Nog beter op uw telefoon of tablet

Ook de mobiele website is vernieuwd en aangepast. Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone of tablet om de site te bezoeken. Koole Media Service heeft de nieuwe website zo gemaakt dat deze zich aanpast aan het scherm waarmee u iGO.nl bekijkt. Alle afbeeldingen, teksten en video’s van verschillende schermformaten worden scherp en duidelijk getoond op iGO.nl

Apps in de Apple Appstore en Google Play store

De iGO app is te vinden in de Appstore van Apple. De Android App staat in de Google Play store. Met de iGO app bent u direct op de hoogte van het laatste nieuws op en rond Goeree-Overflakkee!

U kunt meedenken

www.iGO.nl is dé portal van het eiland. Samen beleven we Goeree-Overflakkee en maken we het eiland aantrekkelijker, beter en voorzien we het van nieuws. Nieuws van, voor en over dit prachtige eiland. Heeft u vragen over de website, de mobiele versie van de website, het nieuws, weetjes, ideeën of tips waarmee de technici óf de redactie aan de slag kan? Laat het weten! U kunt dag en nacht mailen naar de redactie, uw mail wordt altijd beantwoord.

Nieuwsbrief iGO.nl

Schrijf u in voor de Nieuwsbrief. Deze wordt iedere dag tegen 17:00 uur verstuurd (bij belangrijk nieuws soms vaker, bij weinig nieuws minder vaak). Het aanmelden, ontvangen en uitschrijven van de nieuwsbrief is uiteraard allemaal gratis. Aanmelden kan onderaan de website (zie foto).

Valideren e-mailadres Nieuwsbrief
Let op: na het aanmelden zal uw e-mailadres worden gecontroleerd door een link naar uw e-mailadres te sturen. Zolang u uw e-mailadres niet hebt gevalideerd (toegestuurde link beantwoorden) ontvangt u geen nieuwsbrief. Het afmelden voor de nieuwsbrief kan d.m.v. een link die in iedere nieuwsbrief wordt meegezonden.

Alle informatie kunt u vinden op www.iGO.nl !

"Beleef Goeree-Overflakkee!"