Middelharnis - Op vrijdag 13 juli 2018 organiseert VC Intermezzo het traditionele beachvolleybaltoernooi op het Diekhuusplein in Middelharnis. Het plein zal voor de gelegenheid weer omgetoverd worden tot een echt zandstrand! Het toernooi start om 18:00 uur en staat open voor leden en niet-leden, iedereen vanaf 16 jaar (A-jeugd en senioren) kan meedoen. Lees hieronder meer en geef je (team) op (ook voor de training met een echte "prof").

De teams bestaan uit 3 spelers, waarvan minimaal 1 vrouw en minimaal 1 man. Schrijf je voor 10 juli in met een team, waarbij je kunt kiezen tussen hoog of laag niveau. Het inschrijfgeld is 15 euro per team. Info en opvragen inschrijfformulier via balop16@gmail.com.

Beachvolleybal Clinic voor de jeugd

Lijkt het je leuk om kennis te maken met beachvolleybal en een training te krijgen van een echte prof? Dat kan op donderdagavond 12 juli, de avond vóór het beachvolleybaltoernooi. Want dan organiseert VC Intermezzo voor de jeugd van 10-16 jaar (B en C-jeugd) een beachvolleybal clinic onder leiding van Michiel Ahyi, 19-jarig toptalent en speler van Jong Oranje. Iedereen is welkom, ook als je geen lid bent van VC Intermezzo. De clinic start om 18.40 uur en eindigt om 21.00 uur, locatie Diekhuusplein Middelharnis. Inspelen kan vanaf 18.00 uur.

Deelname aan de clinic is gratis, maar vol=vol. Geef je daarom snel op via jtc.vcintermezzo@hotmail.com

Meer informatie over het Beachvolleybaltoernooi en de clinic kun je vinden op www.vcintermezzo.nl of via facebook.com/vcintermezzo.