Middelharnis - Op 1 en 2 juni 2018 zijn de havenkom, het havenkanaal, en de sluis van Middelharnis als vanouds het toneel van één van de mooiste nautische evenementen in Zuid-Holland, waarbij jong en oud van harte welkom zijn! Hart van Goeree-Overflakkee is er klaar voor: "We hebben een nieuw logo voor Havendag 2018. Momenteel zijn we druk in voorbereiding om alles weer op de rit te krijgen. Gelukkig krijgen we veel medewerking van gemeente Goeree-Overflakkee, lokale horeca ondernemers, City Center Goeree-Overflakkee en de Menheerse Werf, zodat we weer een geweldige Havendag kunnen organiseren." Lees hieronder verder en help mee dit evenement wederom tot een succes te maken.

Harte van Goeree-Overflakkee: "Op 1 en 2 juni 2018 zijn er weer Havendagen in Middelharnis, de haven van Middelharnis zal bruisen van activiteiten op en rondom de haven het winkelcentrum."

Agenda

Vanaf 31 mei zal tot en met 2 juni op het Spuiplein weer een prachtige kermis worden opgesteld.
1 juni: de vlootschouw en kan vanaf de horecagelegenheden met gezellige muziek naar de vloot gekeken worden.
2 juni: activiteiten op en rondom de haven en het havenkanaal. Vele kramen zullen deze dag worden opgesteld, een ambachtenmarkt op de voorstraat en diverse kinderactiviteiten zoals springkussens, schminken enz.

Aan het definitief programma wordt op dit moment hard gewerkt.

Uw naam en dit evenement

"Havendag wordt nog mooier door uw steun aan dit evenement. Klik hier om ons te steunen."

Passanten van harte welkom, maar wie het eerst komt…

"Iedereen die met de boot naar de Havendag 2018 wil komen is van harte welkom. Wel wordt de havenkom gestremd op vrijdagavond 1 juni vanaf 18:00 uur en op zaterdag 2 juni tussen 09:00 uur en 18:00 uur. Hoewel Middelharnis volgens velen de leukste en best voorziene grote recreatiehaven aan het Haringvliet is, zorgt de Menheerse Havendag voor zoveel passanten dat de haven ver van tevoren al volgeboekt is. Wees dus op tijd of informeer via de mail: havenkantoor@goeree-overflakkee.nl of er nog plek is voordat je koers zet naar Menheerse. Reserveren is niet mogelijk. Schepen met een vaste ligplaats in de haven of het kanaal kunnen dus vrijdag voor 18:00 uur en zaterdag tussen 07:00 uur en 09:00 uur de haven uitvaren."

Samenwerking
"De verschillende partijen; de Stichting Behoud Scheepstimmerwerf Middelharnis, de Stichting City Center Goeree-Overflakkee, de horecaondernemers en de Stichting Hart van Goeree-Overflakkee hebben samen de schouders gezet onder de organisatie van het mooie evenement. De laatste partij is het aanspreekpunt van de samenwerkende organisatoren."