Regio - Als voorbereiding op de Roparun van dit jaar, kunt u iedere dinsdagavond tussen 19:00-20:00 uur luisteren naar de weekeditie van Roparun Radio op RTV Slogo. In dit programma kunt u de voorbereidende acties van alle teams volgen. Er zijn reportages te horen over de goede doelen en deelnemers komen uitgebreid aan het woord. Uiteraard krijgt u ook wekelijks een overzicht van het laatste Roparun nieuws. De vaste programmering van RTV Slogo zal naast de weekeditie van Roparun Radio ongewijzigd blijven. De 27e editie van de Roparun vindt plaats in het Pinksterweekend van 19 t/m 21 mei 2018. Tijdens dit weekend worden er ook grote delen van Roparun Radio uitgezonden op RTV Slogo. Lees hieronder verder.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. De Roparun heeft als motto: "Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".

Roparun Radio is een programma dat via twee eigen frequenties en diverse lokale omroepen verslag doet van het evenement, zodat u thuis geen stap hoeft te missen!

Kijk voor meer informatie over Roparun Radio op www.roparunradio.nl

Uitzendkanalen radiozender RTV Slogo:

In de ether op 105.6/105.9 FM. Via de kabel op 105.9.

Digitaal via Ziggo: 915

KPN/Telfort/XS4ALL: 1071

Online via www.rtvslogo.nl