Sommelsdijk - Op vrijdagavond 13 april 2018 vond er een Vrijwilligersavond plaats in Sommelsdijk. Een dringende oproep van één van de deelnemers: "Vrijdagavond na het
vrijwilligers event ben ik helaas bestolen van mijn mobile telefoon. Nu kan mijn man die rolstoelafhankelijk is, mij niet meer bereiken als hem iets overkomt (hetzij pech of met zijn gezondheid). Wie kan me helpen?" Lees hieronder verder.

Oproep:

"Ik ben mijn mobiel kwijtgeraakt tussen de uitgang van het Prieel van de Staver in Sommelsdijk en de invalidenparkeerplaats bij de hoofdingang van de Staver. Toen ik thuis was
wilde ik mijn spullen uit mijn tas opruimen en toen ik zag dat mijn rits openstond. We hebben nog geprobeerd om het toestel op te bellen om te luisteren, maar ik hoorde alleen maar mijn voicemail. Heeft u wat gezien van dit alles? Het is een Sony Experia E1 Black in een zwart (omslag)hoesje. Ik wil het toestel heel graag terug. Dank U!"

Gevonden of weet je meer?

Er is inmiddels aangifte gedaan van dit incident. Heeft u iets gezien of gehoord? Laat het weten! Neem contact op met de politie via het algemene telefoonnummer 0900-8844 of zonder belkosten via dit meldformulier. U kunt ook contact opnemen via Meld Misdaad Anoniem en bellen via tel. 0800-7000 (gratis). De telefoon als deze in uw bezit is, kunt u afgeven bij Sport-en Recreatiecentrum De Staver of het naastgelegen politiebureau, evenals bij het gemeentehuis te Middelharnis.

Onder deze link ziet u een voorbeeld van de vermiste telefoon.

Gegevens van het slachtoffer zijn bekend op de redactie: info@igo.nl (mail).