Stellendam - Zaterdag 21 april 2018 organiseren Ladies’ Circle Goeree-Overflakkee en -Voorne voor de 3e keer Ladies’ Run for Charity: "Alle dames vanaf 15 jaar zijn welkom, samen gaan we de Haringvlietdam weer over met de 5 of 10 km. afstand. Natuurlijk steunen we met deze run een goed doel, wij hopen een mooi bedrag over te kunnen maken naar Stichting ALS Nederland!"Lees hieronder meer.

ALS is een van de meest ernstige en invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel. Wetenschappelijk onderzoek is nodig om de oorzaak en behandeling van deze ziekte mogelijk te maken.

De start en finish is bij restaurant Zoet of Zout in Stellendam (Haringvlietweg 3). De loopsters van de 10 km. starten om 13:30 en de loopsters van de 5 km. starten om 13:45.

Inschrijven kan natuurlijk op de dag zelf, maar ook vooraf via facebook.com/ladiesrunforcharity. De kosten zijn €10,00 per deelneemster, de startnummers zijn op 21 april op te halen bij de start- en inschrijfbalie op het terrein zelf.

"Je krijgt een startnummer wat tevens een lot is voor onze geweldige loterij, losse loten zijn ook te koop voor een grotere winkans en een grotere opbrengst voor het goede doel!
We hebben diverse prachtige prijzen waaronder cadeaubonnen van Fabert de Wit, een cadeaupakket van Vive, een massagebon van Sportpraktijk Brielle en nog veel meer.
Wil je ons evenement nog sponsoren neem dan contact op via ladiesrun4charity@gmail.com.

Nieuw dit jaar is de opvang voor kinderen vanaf 5 jaar, dus sportieve moeders geef je op!

Samen met alle ladies’, onze sponsors, supporters en natuurlijk de sportieve loopsters maken we er weer een fantastisch evenement van waar je bij moet zijn!
Kom dus 21 april naar onze ladies’ run en steun Stichting ALS Nederland."

Voor meer informatie like: facebook.com/ladiesrunforcharity.