Sommelsdijk - Ter voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen organiseert de gemeente Goeree-Overflakkee op 15 maart 2018 een lijstrekkersdebat in het Prieel van de Staver aan de Olympiaweg te Sommelsdijk. De verkiezingen zijn op woensdag 21 maart aanstaande. Het debat staat onder leiding van Alex Klein, trainer en gespreksleider bij Debat.nl. Hij is Nederlands kampioen debatteren en winnaar van vele debatprijzen. Lees hieronder verder.

"In aanloop naar deze verkiezingen is het voor de kiezers belangrijk te weten waar de politieke partijen voor staan en wat de verschillen tussen de deelnemende partijen zijn. Tijdens het debat komt de inhoud van de lokale politiek uitgebreid aan bod. Naar verwachting zijn alle lijsttrekkers van de tien aan de verkiezingen deelnemende politieke partijen deze avond aanwezig. De lijsttrekkers van de politieke partijen debatteren met elkaar in verschillende ronden over onderwerpen die zij vooraf zelf konden aandragen. Daarbij was het ook mogelijk aan te geven tegen welke partij men het liefst in debat wil."

Praktisch

Het debat vindt plaats in het Prieel van sport- en recreatiecentrum De Staver. Vanaf 19:00 uur is de zaal open, het debat start om 19:30 uur en word live uitgezonden op RTV Slogo radio. Uitzendkanalen RTV Slogo radio: Ether: 105.6 FM (west) 105.9 FM (oost) Kabel: 105.9 Ziggo digitaal: Kanaal 915 KPN/Telfort/XS4all: Kanaal 1071

Online: www.rtvslogo.nl