Middelharnis - Op woensdag 21 maart 2018 vindt de verkiezing plaats van de leden van de gemeenteraad op Goeree-Overflakkee. Er wordt in aanloop naar deze verkiezingen volop campagne gevoerd en gedebatteerd door de lijsttrekkers van de lokale politieke partijen. Daarom brengt Radio Rijnmond in samenwerking met uw lokale omroep RTV Slogo, het ‘Rijnmond Nu’ verkiezingsdebat. Dit debat vindt plaats op woensdag 21 februari aanstaande. In de eerste twee uur maakt de luisteraar kennis met de gemeente en daarna wordt er gedebatteerd. Lees hieronder meer.

Het ‘Rijnmond Nu’ verkiezingsdebat wordt uitgezonden van 16:00 tot 19:00 uur. In de eerste twee uur maakt de luisteraar kennis met de gemeente. Van 18:00 tot 19:00 uur komen de lijsttrekkers van de belangrijkste politieke partijen aan het woord om met elkaar te debatteren.

Het ‘Rijnmond Nu’ verkiezingsdebat is een samenwerking tussen de lokale omroep van Goeree-Overflakkee en de regionale omroep van de regio Rijnmond. De duo presentatie is in handen van Radio Rijnmond presentator Ruud de Boer en politiek verslaggever van RTV Slogo, Jan van Gurp. Het debat is vrij toegankelijk voor iedereen en vindt plaats in het Rondeel in Middelharnis.

Uitzendkanalen RTV Slogo radio:

Ether: 105.6 FM (west) 105.9 FM (oost)

Kabel: 105.9

Ziggo digitaal: Kanaal 915

KPN/Telfort/XS4all: Kanaal 1071

Online: www.rtvslogo.nl.