Goeree-Overflakkee - Diverse klappen zijn al gehoord op Goeree-Overflakkee. Niet altijd hoeft dat te betekenen dat dit schade met zich meebrengt, maar wat als dit wél het geval is (ondanks maatregelen tijdens de feestdagen op Goeree-Overflakkee)? Samen maken we Goeree-Overflakkee: "Doe aangifte van incidenten en geef waar mogelijk is, (eventueel anoniem) aan wie de daders zijn. Schade kan namelijk vaak gewoon verhaald worden op daders, maar daarvoor is uw aangifte van groot belang! Wie schade veroorzaakt, mag zelf betalen". Lees hieronder verder.

Aangifte doen:

  • Via de website van de politie: www.politie.nl/aangifte.
  • Bij het politiebureau in Sommelsdijk of via het 3D loket. Hiervoor is wel vooraf een afspraak nodig, die u kunt maken via telefoonnummer 0900 8844.
  • Bent u getuige van vernieling of onveilige situatie: bel dan 112. Anoniem melden: bel 0800-7000 om telefonisch je melding door te geven.

Houdt u een oogje in het zeil?

Ziet u iets verdachts? Heeft u iemand in uw omgeving die in het bezit is van (zwaar) illegaal vuurwerk? Kent u iemand die het nodig vond om een bushokje te vernielen? Meld dit dan bij de politie.

Nummers op een rijtje

Welk nummer belt u wanneer?Levensbedreigende en verdachte situaties? Bel 112
Is de situatie niet spoedeisend maar wilt u informatie delen? Bel 0900 8844 (politie)
Wilt u anoniem een melding doen? Bel 0800 7000 (Meld Misdaad Anoniem)

  • Storingen, schades of brandbare materialen op de openbare weg, kunt u melden bij de gemeente via het calamiteitennummer (0187) 47 53 35.