Ouddorp - Op Goeree-Overflakkee hebben we wat voor elkaar over. Niet alleen voor Flakkeeënaars, maar over voor de mensen 'ver weg'. Anne, Elianne en Bernd uit Ouddorp organiseren een heus pannenkoekfestijn voor een mooi project in Zambia, waar ze zelf naartoe hopen te gaan: "Hallo, wij zijn Anne van Wijngaarden, Elianne de Busschère en Bernd Soeteman. In augustus 2018 gaan wij met World Servants mee om lerarenwoningen in Zambia te bouwen. Hiervoor hebben we een behoorlijk bedrag nodig. Om dit geld bij elkaar te krijgen, hebben wij "Het Grote Pannenkoekenfestijn in Ouddorp" georganiseerd."Lees hieronder meer en geef je op!

De maaltijd wordt gehouden op woensdag 29 november 2017 in de Doopsgezinde Kerk (Dorpstienden 3, Ouddorp). De maaltijd is voor jong en oud: iedereen die van pannenkoeken houdt! De inloop is vanaf 17:00 uur, om 17:30 uur gaan we eten.

“We organiseren dit niet alleen voor de gezelligheid, maar vooral om geld in te zamelen voor ons project van World Servants. De kosten zijn: onder de zes jaar: 2,50, van 7 t/m 12 jaar: 5,00 en vanaf 13 jaar tot ?: 7,50. Welkom!”

Voor opgeven en eventuele vragen kunt u terecht via deze link naar de mail van Anne.