Goeree-Overflakkee - Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee exploiteert meerdere accommodaties met horecafaciliteit op het eiland. SRGO zoekt voor haar accommodatie De Staver in Sommelsdijk een horecamedewerker/Weekend oproepkracht Horeca, met de nodige ervaring en opleiding. Bekijk de vacature hieronder.

* HORECAMEDEWERKER m/v (FULL-TIME)
* WEEKEND OPROEP-KRACHTEN HORECA m/v (0 UREN-CONTRACT)

Functie horecamedewerker

"Als horecamedewerker ben je in het bezit van het Sociale Hygiëne Diploma en heb je een horeca-opleiding genoten op MBO niveau of aantoonbare werkervaring, daarbij is het een pré wanneer je een Bedrijfshulpverlening (BHV) certificaat hebt. We zien graag dat je in bezit bent van een rijbewijs. Je bent iemand die een hoogwaardige dienstverlening nastreeft, door je bloed stoomt het horeca vak. Je bent organisatorisch sterk, je bent uiterst flexibel en een voorbeeld voor andere medewerkers."

Functie oproepkracht -weekend

"Als oproepkracht ben je flexibel inzetbaar bij meerdere accommodaties van SRGO. Je persoonlijke eigenschappen zijn kenmerkend: representatief, communicatief, flexibel en hard werkerd. Ervaring is pré. We kennen een professionele en vriendelijke cultuur waarin jouw unieke talent centraal staat en de ruimte krijgt binnen de kaders van de functie en mogelijk daarbuiten."

Aanbod SRGO

"We kennen een professionele en vriendelijke cultuur waarin jouw unieke talent centraal staat en de ruimte krijgt binnen de kaders van de functie en mogelijk daarbuiten. Interesse? Stuur dan je sollicitatie naar SRGO, t.a.v. Peter Wielhouwer, coördinator horeca & events: Peterw@sr-go.nl".

Dit is een betaalde advertorial. Ook goed, veel én voordelig gezien worden? Stuur een mailtje voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte naar info@koolemediaservice.nl.