Sommelsdijk - De zwemlessen in recreatie-en sportcentrum De Staver, maar ook andere activiteiten, zijn weer helemaal fris en fruitig in De Staver. Lesly Wolters: "Dat zie je ook aan het sprankelende team. Nieuwe kleding en een nieuw programma. Na enige aarzeling vonden de medewerkers het toch wel tijd om de schouders onder een nieuw lessysteem te zetten. Voor de kwaliteit, maar ook voor onszelf blijkt achteraf." Lees hieronder verder.

"In het nieuwe lessysteem kunnen we veel beter inzoomen op de individuele ontwikkeling. Hierdoor presenteren wij beter als docent, maar ook als collectief . Het teamproces en het elkaar omhoog stuwen werkt fantastisch en het is ook veel leuker meldt het team. Maar belangrijker is dat ze nu vanuit een goed kader het lessysteem kunnen invullen en hierdoor simpelweg tot betere resultaten komen. Ons doel is een dusdanig goed lessysteem op te bouwen dat de kinderen en de ouders het hele zwem ABC willen doorlopen. Dan is onze missie geslaagd, meldt één van de dames."

Het nieuwe programma van De Staver is deels overgenomen van het Zuiderdiep in Stellendam. "Daar zijn de resultaten goed. De Coordinator zwemzaken, Saskia Drok heeft daar goede ervaringen mee en heeft samen met Conny Wielaard en het hele team de schouders eronder gezet. De wachtlijsten lopen vol, de kinderen hebben het leuk en leren bovenal goed zwemmen!"