Dirksland - Nadat ze in 2007 met een beperkt assortiment zijn begonnen met de verkoop van speelgoed via een website, werd al snel duidelijk dat de klanten graag het speelgoed zelf wilden zien en afhalen: "Het vasthouden, bekijken en beleven van speelgoed is een belangrijke meerwaarde, en een passend advies is daarbij van onschatbare waarde voor een optimale speelervaring en een langdurige band met onze klanten", aldus eigenaresse Erna van der Valk van T-Toys Dirksland. Lees hieronder verder.

T-Toys Dirksland groeit

Door het groeiende aantal vaste klanten werd ook een uitbreiding van het assortiment een vanzelfsprekendheid. Naast het uitgebreide assortiment van Bruder, Siku en Rolly Toys werd al snel de keuze gemaakt om ook andere bekende merken te gaan voeren. Zo werden LEGO, Playmobil, Berg, Schleich en Smartgames al snel binnengehaald. "Ieder jaar wordt ons assortiment uitgebreid en worden nieuwe merken toegevoegd. Nadat een POSTNL agentschap werd gestart in 2011 en ook het steunpunt van de Stomerij werd overgenomen, groeide ons bezoekersaantal gestaag. Door de jaren heen groeide ook de winkel van ca. 20 m2 naar 120m2. Daar zijn we uiteraard heel blij mee!"

Prioriteit ligt bij de klant

Erna: "Al die jaren is het belang van de klant onze absolute prioriteit! Voor kleine knuffels voor de allerkleinsten tot grote trap-tractoren, trampolines en skelters, van verjaardagsboxen tot Sinterklaas surprises voor hele schoolklassen: T-Toys Dirksland voorziet erin tegen zeer schappelijke prijzen!"

Praktische informatie

T-Toys Dirksland is dagelijks geopend van 13:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 12:00 uur. "U vindt ons op de Geldersedijk 93 (3247 KC) te Dirksland. Neem ook eens een kijkje op onze vernieuwde website: www.t-toysdirksland.nl en laat u verassen door ons uitgebreide assortiment, of kom gezellig langs!"

Extraatje

"Wie jarig is trakteert, daarom krijgt u bij T-Toys Dirksland, van 15 november tot 5 december 2017, maar liefst 10% korting op al ons speelgoed (uitgezonderd reeds afgeprijsde artikelen). Dat is nog eens leuk winkelen voor de feestdagen!"

Dit is een betaalde advertorial. Ook goed, veel én voordelig gezien worden? Stuur een mailtje voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte naar info@koolemediaservice.nl.