Goeree-Overflakkee - Lokale omroep RTV Slogo heeft naast de vaste programmering ook wekelijks nieuwe programma’s voor u klaar staan. De nieuwe items van deze week zijn leest u hieronder evenals de frequenties.

  • Musical 'Hotel de grote L': Met veel enthousiasme maakt de musicalgroep van het RGO, bestaande uit leerlingen en docenten, jaarlijks een musical. Net voor de zomervakantie werd de musical ‘Hotel de grote L’ op de planken gezet, naar het boek van Sjoerd Kuyper. Een spetterend verhaal over familie, liefde en dromen. Deze week ziet u het laatste en 4e deel van deze musical.
  • Donkere Dagen Offensief - Politiecontrole: Op donderdagmiddag en -avond 9 november 2017 werd langs de N59 ter hoogte de carpool-/parkeerplaats bij Bruinisse weer een gezamenlijke, grote DDO (donkere dagen offensief) verkeerscontrole gehouden. De actie was een samenwerking tussen politieteam Oosterscheldebekken en team Haringvliet. Ook deden de Rijksbelastingdienst, AVIM, Douane, recherche/DAP, arrestantentaken, team Verkeer, het IK en de vrijwillige politie, aan deze controle mee.
  • Politieverhalen in beeld- Onderhandelingen: In deze serie krijgt u een kijkje in het leven van een agent bij de politie: 'Vrijwel onmiddellijk is de situatie geëscaleerd. Heeft die man een kind gegrepen en een groot mes. Hij heeft het kind op de arm gepakt en het mes op de keel van het kind gezet en de collega's gedwongen de woning te verlaten.' Politieonderhandelaar Philippe Huinen vertelt over een situatie waarbij een man uit wanhoop zijn kind gijzelt.
  • Historische beelden Goeree Overflakkee: In deze serie worden unieke en historische beelden uitgezonden van Goeree – Overflakkee. Deze week deel 1 van de serie “2 dorpen en 1 Stad” van Jan & Jaap Maliepaard uit Stad aan het Haringvliet.

De vaste programma’s bij RTV Slogo zijn:

*De Huiskamer van Flakkee: Elke week ontvangt, vanuit locatie het Klein Handels Gebouw in Sommelsdijk, Presentatrice Rietje Barelds weer een nieuwe gast. Deze keer is Renee Schoenmaker te gast. Hij komt vertellen over de kinderkerstoptocht. Kijk voor meer informatie ook op huiskamervanflakkee.nl. De uitzendtijden zijn 09.00 en 21.00 uur.

*Rondrit: In deze video ziet u oudere beelden van ons eiland. De camera-auto heeft heel wat kilometers gemaakt over ons eiland. Geniet van de dorpen en dijken en zie wat er allemaal veranderd is in de loop der jaren. Wellicht ziet u bekende, maar ook onbekende straatjes voorbijkomen.

*Jeugdvideo: De uitzendingen worden dagelijks om 07:30 en 16:30 uur uitgezonden. Vanaf 14 november tot en met 4 december is er iedere schooldag een nieuwe spannende aflevering van de serie het Lokaal Sinterklaas Journaal te zien. In het Lokaal Sinterklaas Journaal worden Sinterklaas en zijn Pieten gevolgd tijdens hun reis vanuit Spanje naar Nederland en tijdens hun avonturen in Nederland. Dit jaar maken de kijkers vooral kennis met de Fantasiepiet, de belangrijkste piet als het om “fantasiezaken” gaat, denk hierbij aan liedjes, gedichten, verhalen etc. Het Lokaal Sinterklaas Journaal is een product van Stichting De Fantasie Compagnie.

Programma’s in de uitzending

Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort

Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371. TV Analoog: 67+

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op www.rtvslogo.nl

Volg op Facebook.com en Twitter: @rtvslogo