Ouddorp - Actie4Kids is weer van start gegaan in de omgeving van Ouddorp. "Samen met jullie willen wij tenminste 45.000 kinderen blij maken met een mooie versierde schoenendoos vol met schoolspullen, hygiëne producten, speelgoed en een knuffel. Dit jaar weer gaan de schoenendozen naar Afrika, Azië, Oost Europa en het Midden-Oosten. Daar zijn veel kinderen die het moeilijk hebben. Na meer dan 20 jaar is Actie4kids nog steeds nodig!" Lees hieronder meer en doe mee.

Ook nu nog leeft 1 op de 2 kinderen wereldwijd in armoede. De slogan van Actie4kids is “Voor jou van mij”. Jij mag jouw speelgoed en zakgeld delen met een kind, dat waarschijnlijk nog nooit een cadeautje heeft gehad. We horen vaak dat kinderen weer naar school kunnen gaan door de schriften en pennen uit de schoenendozen. Een gevulde schoenendoos is een fantastisch cadeau, waardoor we kinderen kunnen leren hoe ze hun handen moeten wassen. En er is nog meer goed nieuws: we geven ze ook het evangelie door middel van een boekje met Bijbelverhalen. Want dat hebben ze hard nodig in een tijd waarin zoveel kinderen bang zijn voor de toekomst.

Schoenendozen kunnen vanaf heden t/m 16 november 2017 worden ingeleverd bij de Bibliotheek aan de Raadhuisstraat in Ouddorp of bij Fam. Westhoeve, Molentienden 80 te Ouddorp of via de beide peuterspeelzalen en Chr. Basisschool Kon. Beatrix. Ook kunt u inleveren bij de Gereformeerde Kerk Ouddorp, Doopsgezinde Gemeente en de Hervormde Gemeente. In Goedereede mogen dozen ingeleverd worden in Partycentrum Oostdam tijdens openingstijden. Woont u in Stellendam dan kunt u de dozen inleveren bij Profinan Advies Noorthoek, Keijzerstraat 16c. In Middelharnis doet de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt mee en kunt u de dozen inleveren bij de Fam. Vreeke, Voorstraat 18 te Sommelsdijk of in de kerk.

Voor iedere schoenendoos wordt een bijdrage van €5,00 gevraagd voor transport- en organisatiekosten. Voor meer informatie wat er in een doos mag en voor het downloaden van o.a. het boy/girl-label kunt u kijken op de website: www.actie4kids.org of even bellen naar de Fam. Westhoeve, via telefoonnummer 06-22864506.

Foto's zijn archieffoto's.