Dirksland - Genieten van een exclusief huiskamerconcert en ook het evangelisatiewerk van Stichting Volharding ondersteunen? Dat kan! Op DV zaterdag 11 november 2017 zullen de pianisten Eline de Gast en Ruben Plazier plaatsnemen achter de piano en hun gasten twee keer 45 minuten verrassen met hun muzikale kwaliteiten. Lees hieronder verder, geef je op en kom genieten voor het goede doel.

Eline de Gast (1994) is onlangs cum laude afgestudeerd aan het conservatorium van Rotterdam bij Bart van de Roer en Stéphane de May. Eline treedt regelmatig op als solist, kamermusicus en begeleider in de grote concertzalen van Nederland. Zo soleerde ze met muziek voor twee piano’s en orkest in de Doelen, Rotterdam en de Zeeuwse Concertzaal. En ze concerteerde met het gerenommeerde Lets Radiokoor onder leiding van Sigvards Klava.

Ruben Plazier (1998) studeert klassiek piano aan het conservatorium van Rotterdam bij Stéphane de May. Hij kreeg meerdere masterclasses van zowel Wibi Soerjadi als JeanBernard Pommier. Hij heeft veel onderscheidingen op zijn naam staan waaronder de Internationale festival D'Anniviers prijs en de 1e prijs op het Archipel Muziek Concours in Eindhoven. Hij werkte met grote musici waaronder Sigvards Klava en het Lets Radiokoor. Hij is regelmatig te horen via de media, waaronder op Radio 4.

Het huiskamerconcert wordt georganiseerd door Stichting Volharding. Stichting Volharding wil arrestanten en gedetineerden een boodschap van hoop en toekomstperspectief brengen. Het is onze overtuiging dat alleen het geloof in Jezus Christus echte hoop en toekomst biedt. Daarom verspreiden we gratis boeken met opbouwende levensverhalen van ex-criminelen en Bijbels in veel verschillende talen. We zijn actief in een groot aantal politiecellencomplexen, gevangenissen en andere detentiecentra in Nederland en België.

De entree voor het huiskamerconcert bedraagt €50,00 per persoon, de opbrengst komt volledig ten goede aan het werk van Stichting Volharding. Daarnaast is er die avond de mogelijkheid om een extra gift te doneren.

Voor het concert aan de Westhavendijk 43 te Dirksland is een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar. U bent welkom vanaf 19:30 uur, het concert vangt aan om 20:00 uur. U kunt zich bij voorkeur per mail opgeven bij Matthijs Guijt, m.guijt@outlook.com of telefonisch via 0187-603777 (alleen dinsdag). Om er zeker van te zijn dat u het concert kunt bijwonen, is het van belang dat u zich tijdig opgeeft!