Goeree-Overflakkee - De gemeente Goeree-Overflakkee en Youz organiseren voor kinderen van ouders met psychische en/of verslavingsproblemen een gespreksgroep voor lotgenoten. Deze start 2 oktober 2017 en je kunt je nog opgeven. Hier kunnen zij terecht met allerlei vragen en voor een luisterend oor. Er zijn groepen voor jongeren van 12-24 jaar. De gespreksgroep heeft de naam KOPP/KVO groep. Dit staat voor Kinderen van Ouders met Psychische Problemen en Kinderen van Verslaafde Ouders. Lees hieronder verder en voel je vrij te komen.

Gespreksgroep

De groep komt bijeen op maandagen in de maanden oktober en november van 18:00 tot 19:30 uur, in het JAC, Molenweg 28 in Middelharnis. De eerste (kennismakings)bijeenkomst is op maandag 2 oktober. Er zijn in totaal acht bijeenkomsten, waarbij iedere week één onderwerp centraal staat. Op maandag 8 januari is er een terugkombijeenkomst.

Praten met leeftijdsgenoten

De groep is er voor alle jongeren die meer willen weten over de problematiek van hun ouders. Zit je met vragen als “Waarom stopt mijn vader of moeder niet gewoon met drinken?!” of “Wat kan ik het doen als ik het moeilijk heb?”, dan kan praten met leeftijdsgenoten - die tegen dezelfde problemen aanlopen - prettig zijn.

Meer informatie

Wil je meer informatie of jezelf aanmelden: kijk op youz.nl, je kunt je HIER digitaal aanmelden, mailen kan naar dit adres. Je kunt ook bellen via tel. 088-230 3030.